Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

Bilgisayara Kurulan Oyunu Sildiğimizde Yüklenmiş Olduğu Belli Olur mu?

Çok kurumsal bir yer değil. Normal zamanda inceleme gibi bir şey olmuyor. Olası bir bilgisayarı geri verme durumunda olur mu olmaz mı işte sorun o. 1684047986 Anladım hocam teşekkür ederim 🙋🏻‍♂️
  2. Kerem Hot

Öyle bilgi gidecek bir şey yokta sadece yükleyip silindiği belli olur mu?
  3. Kerem Hot

Şirketin bilgisayarı var. Oyun yüklemek istiyorum. Bilgisayarı teslime edeceğim zaman oyunu silsem de daha önce yüklemiş olduğum belli olur mu?
  4. Kerem Hot

Formattan Sonra Aygıt Yöneticisinden Güncelleme Yapamadım.

Teşekkür ederim çok sağol. Bu çıkan listede bende olan eksikler mi yoksa tüm hepsi mi var peki?
  5. Kerem Hot

nasıl yapabilirim tam olarak?
  6. Kerem Hot

Geçtiğimiz hafta m2 SSD değişimi yaptığımdan dolayı format atmıştım. Ancak aygıt yöneticisinde "diğer aygıtlar" kısmında hala güncelleme yapamadığım yerler var. Ne yaptıysam olmadı. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  7. Kerem Hot

X1 YUVASINA TAKTIĞIM M2 SSD SIFIRLAMAK

Geçtiğimiz günlerde açmış olduğum konuya ilave olarak anakartımın x1 yuvasına m2 ssd dönüştürücüsü alarak m2 mi taktım. Ancak bu m2 ssd de windows 10 kurulu. Bios ekranından sıfırlayabilir miyim? Bilgisayarı açtığımda iki ayrı m2 ssd de windows kurulu olduğu için bir sorun teşkil eder mi...
  8. Kerem Hot

M2 Slotum Dolu. M2 SSD Dönüştürücü İle Nasıl Kullanırım? Anakartım Uyumlu mu?

Bunu en doğru anakartının modelini girip destekliyor mu desteklemiyor mu bakmak lazım. Ben de çok bilgi sahibi değilim..
  9. Kerem Hot

Normal sata SSD'ye göre daha fazla performanslı olacağı kesin o zaman? :) Satamıyordum M.2 SSD'yi en doğrusu kendim kullanayım daha mantıklı.
  10. Kerem Hot

Şimdi benim anakartım bu. Genişletme yuvaları kısmının üst yerinde ekran kartım takılı. Altı ise 1xPCI 3.0 x1 Buraya mı takacağım aparat ile M.2 SSD'yi? Ve ne kadar bir hız alırım? M.2 SSD'nin okuma yazma değeri 2000mb okuma/1600mb yazma 1672655117 Yaklaşık 1 ay oldu ama ben hazır sistem...
  11. Kerem Hot

Aslında bir bilgim yoktu. Sadece youtube'dan bir kaç video izleyerek ufak tefek bilgiler edindim ama tam olarak aydınlandığım söylenemez :) Şimdi benim anakartımda hangi yuvaya takacağım ve senin göndermiş olduğun aparat ile benim göndermiş olduğum aparattan hangisini kullanabilirim. Eğer...
  12. Kerem Hot

Peki bu tarz ürünlerde var arasındaki fark nedir tam olarak? https://www.hepsiburada.com/keepro-pci-e1x-m-2-nvme-ngff-ssd-cevirici-donusturucu-kart-p-hbcv00000axb1g
  13. Kerem Hot

İnternetten baktığımda fiyatları dediğiniz gibi değil :) 50-200TL arasında. Siz beni yanlış anlamış olmayasınız?
  14. Kerem Hot

Merhaba. Yeni aldığım sistemin Anakartı; ASUS PRIME H610M-K 2 adet M.2 SSD mevcut elimde. Anakartımda 1 adet M.2 slot yuvası var. Dönüştürücü ile ikinci M.2 SSD'mi kullanılabileceğini öğrendim. Bu anakartım uyumlu mu? Elimde 2000mb okuma/1600mb yazma değeri olan sıfır M.2 SSD var. Uyumlu ise...
  15. Kerem Hot

m2 hız testi ölçümünü nasıl yaparım?

tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için
  16. Kerem Hot

Nasıl değerler? 3500okuma 2300yazma normalde belirtilen hız.
  17. Kerem Hot

tam olarak hangisini indireceğim peki? w10
  18. Kerem Hot

zararı var mı peki?
Top Bottom