Arama sonuçları: *

1. KeremSenju

Bilgisayarımın hangi parçasında sorun var?

evet hocam görebiliyorum. ramlerim 3000mhz ama 2133 mhz olarak çalışıyor acaba ayrı ayrı test etsem bir fark olur mu
  2. KeremSenju

Bilgisayarımın hangi parçasında sorun var?

Merhaba dostlar bilgisayarı aldığımdan beri mavi ekran hatası alıyorum ve altında memory management yazıyor. minidump dosyam:https://drive.google.com/file/d/1dcM5eEvuBaa0VksYrjQDI2cQhc8CI3Yi/view?usp=sharing memtest86 testi ve hd tune pro testleri yaptım memtest86 yaparken ramlerimde 10000 tane...
  3. KeremSenju

Bilgisayarımdaki ramler bozuk mu?

Hocam on bin tane sorun çıktı ramlerde baya sorun var heralde en iyisi garantiye yollayayım
  4. KeremSenju

Bilgisayarımdaki ramler bozuk mu?

Selam dostlar 3 gün önce gamegarajdan bilgisayar aldık. Aldığımızdan beri bazen mavi ekran veriyordu. Bugün memtest86 ve hd tune pro testleri yaptım. Sonuçları yukarıda: Arkadaşlar ramlerimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum ramleri garantiye göndermeli miyim?
  5. KeremSenju

Sizce bu sistem alınır mı?

Tamam reis ikinci eli almayı düşünüyorum da wattman dan çok korkuyorum ryzen 5 1600af ile ryzen 3 1200af arasında çok mu fark var?
  6. KeremSenju

Yanlış sistem attım bu https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-3a-1650/
  7. KeremSenju

Yok hocam iki sistem arasında kaldım Birincisi:https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3a-gtx1650/ İkincisi de rx 570 li sistem Sence sıfıra birinciyi almak mı İkinci ele ikinciyi almak mı
  8. KeremSenju

Teşekkürler 4800 e indirmeye çalışacağım hocam
  9. KeremSenju

Hocam ben 1 aydır fiyatları kontrol ediyorum Maalesef Hiçbir düşüş göremedim ryzen 3 1200 ve 1050 ti li sistem satıyorlar. 5200 liraydı Adam 5000 e indirdi Peki sizce 5000 lirayı hakediyor mu? 1627403715 @Araba @Doğukan @selamlargençler acaba siz neden alma dediniz ?
  10. KeremSenju

Hocam 5200'dü fiyatı 5000 e düşürdüm zar zor düşürdü.5000 lirayı haketmiyor mu sizce?
  11. KeremSenju

Hocam bu sistemin 5000 lira olması maalesef imkansız.
  12. KeremSenju

Hocam çook kararsız kaldım bazı arkadaşlarım al diyor bazıları alma diyor. 1627400948 1650 mi izmirde maalesef yok 1650 li sistemler.
  13. KeremSenju

Hocam o kadar kötü mü?
  14. KeremSenju

Merhaba dostlar internetten 5000 liraya 14 ay ay garantili sistem buldum Özellikleri: Xfx rx 570 4gb 256 bit ekran kartı Ryzen 5 1600af işlemci Msi b450mh anakart Kingston hyperx 480gb ssd Crucial 8x1 3200mhz ram Cooler master 650w 80plus psu Gamepower argbli renkli kasa Bazı arkadaşlarım al...
  15. KeremSenju

Bilgisayarım neden bozuldu?

Aynen hocam zaten büyük ihtimalle dediğin gibi yapacağım bütçemin yetmediği pahalı oyunları öyle indirmeyi düşünüyorum.Ya da call of duty serisinde öyle yaparım çünkü adamlar 10 yıl geçmiş oyunu 100 liraya satıyorlar.
  16. KeremSenju

Reis sen antivirüs uygulaması alıp korsan mı indiriyorsun öyleyse bazı arkadaşlar anti virüs programları virüsleri tanımıyor demişti bana. 1625948767 Aynen reis eceli geldi gerçekten sistemin korsan da çökertti zaten sistemi 1625948805 Hocam ben gördüğüm her siteden oyun indirdim :d
  17. KeremSenju

Aman hocam o zaman korsana hayatta yaklaşmam. O zaman rx 570 li bilgisayara neler yaparlar kim bilir 😨
  18. KeremSenju

Aynen öyle reis korsana mümkün oldukça bulaşmayacağız artık 1625947100 Hocam peki sence çok eski bir pc olsa bile mining yapıyolar mı bilgisayarımda 1625947191 Aynen babamı her oyunu oynatır diye kazıklamışlar 2018 de 2500 liraya almış 😑
  19. KeremSenju

Yani performans düşüklüğü yaşandın mı reis pcyi ilk aldığımda call of duty modern warfare 4 ü açıyordu son zamanlarda call of duty 2 yi açamaz oldu 1625946577 Birde 5000 liralık sistem alacağım yakında korsan indirsem zarar gelir mi diye çok korkuyorum hocam
  20. KeremSenju

Aynen hocam virüslerden oldu herhalde çünkü arkadan hep cmd komut sistemi açılıyordu bir de +18 reklamlar çıkıyordu eski bilgisayar olduğu için sorun etmiyordum ama baya yanılmışım bu zombi bilgisayar olayını öğrendikten sonra... 1625946314 Aynen reis ailem orjinal oyunlara sıcak bakmasa da...
Top Bottom