Arama sonuçları: *

1. KojiroHyuga04

Oyunlarda crash yiyorum

Size bu sene üniversite sınavından dolayı sınav bitene kadar Mavi Ekran bakmadığımı ifade etmiştim @A Calik. Neden dikkate almadınız :(
  2. KojiroHyuga04

Oyunlarda crash yiyorum

Merhaba. İlah değilim ama elimden yine bir şeylerin geldiği doğrudur. Yardımcı olmak isterim ancak üniversite sınavına kadar artık Mavi Ekran bakmayacağım. Şu an içinde olduğumuz günler açıkçası çok kritik. Ve bu pazar günü bir de MSÜ sınavına girmek zorundayım. Başka bir arkadaş size yardımcı...
  3. KojiroHyuga04

Mavi Ekran Hataları!

Sınav senesine girdiğim için bugünden itibaren forumlara girmeyi bıraktım. @Umut Nas hocamı en azından etiketleyeyim, o yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
  4. KojiroHyuga04

Mavi Ekran nvlddmkm.sys hatası veriyor

Kusura bakmayın okulda olduğum için buraya bakmadım. NVIDIA ekran kartına OC ya da Undervolt gibi işlemler yaptıysanız bu işlemleri kaldırın. Eğer hiçbir ek işlem yapılmadıysa NVIDIA ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp kurmayı deneyin...
  5. KojiroHyuga04

Mavi Ekran Valorant mavi ekran verdiriyor lütfen oku

https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-minidump-dosyalarini-paylasmak.132448/ , Valorant'ın kendisi de olabilir, donanımsal arıza da. Bunu tespit etmek için oluştuysa Dump dosyasına ihtiyacım var.
  6. KojiroHyuga04

Mavi Ekran wifi adaptörü veya wifi kartı önerisi lazım

https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-minidump-dosyalarini-paylasmak.132448/ Rehbere göre dosyaları paylaşın bir bakalım. Eğer yapılacak işlemlere rağmen düzelmezse bütçeye göre bir Wi-Fi adaptörü önerisi yaparım.
  7. KojiroHyuga04

Mavi Ekran wifi adaptörü veya wifi kartı önerisi lazım

@MestanMuraT Mavi Ekran sorunu için yardımcı olmak isterim öncelikli olarak. Adaptör önerisi de yaparım ama dediğim gibi Mavi Ekran sorunu varsa onu çözmeye çalışmayı öncelik edinirim.
  8. KojiroHyuga04

Mavi Ekran Mavi ekran alıyorum driver

Konuya bakın, anlarsınız diye düşünüyorum. Yapamazsanız yarın bağlanır yaparım Teamviewer üzerinden.
  9. KojiroHyuga04

Kayıt Defteri Düzenleyicisi yani regedit'e yazacaksınız. Hocamın belirttiği konumları bulup tek tek yazın.
  10. KojiroHyuga04

Mavi ekran alıyorum !!

Tamamdır hocam.
  11. KojiroHyuga04

Attım bile.
  12. KojiroHyuga04

İlk defa duymuş oldunuz o zaman. Belki bir ihtimal çözerse diyerekten bir link atacağım. Ama kaydettiğim yeri bulmam lazım. Bayağı uğraşılıp çözülmüştü bu sorun. https://www.technopat.net/sosyal/konu/monster-abra-v17-1-kbdclass-sys-mavi-ekran-hatasi.2002512/ Plyra hocam zamanında TP'de benim...
  13. KojiroHyuga04

Flash disk öneriniz var mı?

Alabileceğiniz en iyi markalar Kingston ve Samsung. Mümkünse Samsung almaya çalışın. Daha kalitelidir.
  14. KojiroHyuga04

Mavi ekran alıyorum !!

O zaman isteğinize bağlı olarak PSU'ya bir test yapın görmek istiyorsanız. Yalnız bunun yapıp yapmamayı size bırakıyorum. Bir sorun olursa sorumlusunun ben olmayacağını belirtmek isterim.
  15. KojiroHyuga04

O dosyayı düzeltemezsiniz. Klavye kontrolcüsü ile sistem arasında iletişim kuran ana dosyadır o. Çökmesi de hayra alamet değildir. Windows kaynaklı da olmaz zaten. Dediğim gibi cihazda klavye için RGB varsa kapatın Monster Control Center üzerinden. Sorun devam ederse donanımsal olabilir.
  16. KojiroHyuga04

Ben de bir insanım, her an müsait değilim. Robot olmadığımı önce bir hatırlatayım. Aynı dosyayı atmışsınız ki yine. Bir şey fark etmemiş yani. Monster'ın Control Center yazılımı yüklü değilse eğer sistemde, cihazı servise gönderin. Donanımsal sorun da olabilir klavyede.
  17. KojiroHyuga04

kbdclass.sys çöküyor. Klavyeyle alakalı bir sorununuz var. Monster'ın Control Center yazılımından klavye ile ayarları kaldırın. Bir süre bu şekilde kullanmaya çalışın.
  18. KojiroHyuga04

Mavi ekran alıyorum !!

Kesin olarak hata sebebi görünüyor olmasa da ağ sürücüleri kaynaklı olmuş gibi görünüyor. Sürücüleri güncelleyin.
  19. KojiroHyuga04

Mavi Ekran Hatası Aldım

Hatalı RAM belleği o zaman sistemden ayırın, sorun çözülecektir. MEMORY_MANAGEMENT çünkü hata.
  20. KojiroHyuga04

Mavi Ekran Hatası Aldım

Management Engine sürücüsünü güncellememişsiniz. Gerçi şimdilik önemi yok bunun. Sanal belleği dediniz gibi kapamışsınız. Ama sorun hala devam ediyor. RAM bellek bozuk çıktı değiştirdim dediniz. O zaman disk kalıyor geriye. HD Tune Pro ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapmanızı...
Top Bottom