Evet onun için ryzen 3600 satıp 5600 geçtim kazandığım üç kuruşta bilgisayarı update etmeye gidiyor :D muhtemelen 3060 geçeceğim hocam nvidia reflex olayından ötürü yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Hocam paramı biriktirip 3060 alsam daha iyi olur mu acaba sadece valorant oynuyorum bu nvidia reflex olayı aklımı çok karıştırıyor 1070 e rx 5500 satıp geçmiştim :D
Hocam nasıl çözdünüz olayı windows güncellemesi ile alakalı yazmışsınız şu an windows 10 son sürüm fakat fps 108 sabit hatta altına düşüyor ryzen 5 3600 gtx 1070 li bir sistem kardeşime vermiştim bugün askerden dönünce gördüm
Evet arkadaşlar sorun ramdede değilmiş ikisini tek tek teste soktum şimdi içimde çok daha büyük bir korku var hiç bir parça sorunlu gözükmüyor
1646912934
@Abdullah Hacıgül belki şansımıza bakar :D
Hocam bayağı uzun sürüyor yarın tekrar atayım sonuçları xmp kapatıp olur mu
1646846199
Birde ramin hangisinin sorunlu olduğunu bulmak için tek tek mi yapayım testini
Sonda çıkan uyarıyo çekmedim zatene kocaman fail yazıyordu kırmızı başka bir şey yoktu ama kaydettim pdf olarak atabilirim
1646845604
Evet xmp açık yaptım
1646845623
Ayrıca xmp kapalıykende sorun yaşıyordum
Hocam HD Tune testi yapamıyorum ücret istiyor benzeri bir program var mı
1646834842
Ayrıyetten hwmonitör testini nasıl yapacağım tam anlıyamadım save monitoring dataya tıklayıp buraya mı atacağım?
Hocam çok şükür döndüm eve ilk olarak memtest86 ile ram testini yapmaya başladım usb yi ayarlerken mavi ekran yedim sonra testi başlattım hemen şu an test oluyor sanırsam bittiğinde hemen hd tune ve hw monitör testlerini yapıp buraya atacağım