Arama sonuçları: *

1. L

Oyunlarda Dokuların Ve Kaplamaların Asla Yüklenmemesi

Sorun donanımsal gibi. Farklı bir ekran kartı deneyiniz sistemde.
  2. L

Oyunlarda Dokuların Ve Kaplamaların Asla Yüklenmemesi

VRAM'lerin arızalı. Ekran kartını değiştirmeni öneririm. Yeni ekran kartı ile dene sorun çözülmesse sorun RAM'lerinde olabilir.
  3. L

Sistem neden az fps veriyor ?

Sanırım mhz olarak etki etmesede %'sel olarak etki ediyor. CPU'nun gezindiği aralık %40 daha fazla güç çekebilse %60 olup 300 fps verebilicek. Evet sorunun teknik açıklaması gücün yetmemesi sonucu işlemcinin yüzdesel olarak kısıtlanması. Peki oyun esnasında 135W bir adaptöre sahip olduğum için...
  4. L

. Değerler bunlardır. Sorunu tekrarlıyorum GTX 1650'nin 300 fps aldığı yerde ben neden 160-220 arasındayım. Ve şöyle bir şey farkettim, CPU-Z'den işlemciyi teste soktuğum zaman çektiği güç 60W ama GPU ile birlikte teste soktuğumda veya oyunda iken yani RTX 3050 60W çektiği durumlarda işlemcinin...
  5. L

Tahminim passmark sonucu fps gibi anlık değil belirli bir sürenin test sonucu. Ama oyundaki fps'e gelince iş sıcaklıktan dolayı işlemci içerisinde bazı çekirdekler kapanıyor yada eco moda geçme gibi bir durum söz konusu. Akşam tüm çekirdeklerin verileri ile video atacağım.
  6. L

Mhz stabilliğini kanıtlamam için video istermisiniz 5 dakikalık.
  7. L

Tekrarlıyorum "mhz etki etmediği sürece" ekran kartı 1900 mhz'de 8 tflops civarlarında. 3 tflops kartın fps'ini veremiyor. Cpu 4050-4100 mhz arasında stabil. Ve bu değerlerde passmark sonucu 2900/17000. Dolayısıyla mhz'lik bir durum yok. Güç yeterli gördüğünüz gibi. Sorun başka.
  8. L

mhz etki etmediği sürece güç değeri önemsizdir. Ve bakıyorum mhz değerlerinde bir sorun yok. Benchmark ve hesaplamalar ortada.
  9. L

Güç farkı derken peki ? Çekirdek sayısı ? Mhz ? Benchmark sonuçları ? Güç tüketimine bağlı olduğunu düşünmüyorum güç tanımının ? Yüksek fps'i sınırlayan bi durum var arkadaşlar. 1080 ultra ayarlarda AAA oyunlarda masaüstü ile benzer fps alınıyor. 1670391784 Güzel bir cevap. Teşekkürler. 150 fps...
  10. L

Ram 16 gb'mı ?
  11. L

Çok çok çok teşekkür ederim. 1670390200 bir başka videoda değerler daha yüksek. Bir format atmanızı öneririm. :D
  12. L

https://www.cpubenchmark.net/compare/4274vs4811vs3481/AMD-Ryzen-5-5600H-vs-AMD-Ryzen-5-5600-vs-AMD-Ryzen-5-3600 Çoklu çekirdek performans farkı %20. Tekli çekirdek farkı %8. Ben diyorum ki muadili daha yüksek fps veriyor. Masaüstü cpu ile tamamen aynı demedim. bakınız muadili işlemci ve daha...
  13. L

Güzel arkadaşım 1 tflops fark 150 fps fark etmez.https://youtu.be/Af_mBXsxMlk ayeıca vurada 3 tflops'luk kart 250 fps civarlarında dolaşıyor. Tflops konu dahi olamaz çünkü ekran kartı %100 bile değil zaten :). Teknik açıklama istiyorum lütfen yorumdan kaçınalım rica eder gönlünden öperim.
  14. L

İşçi 8 tflops gücüne ulaşabiliyor ise 1900 mhz ile yada passmark sonucunda çıkabiliyorsa o değerlere evet aynı işi yapmasını beklerim.
  15. L

Arkadaşlar windows ve sürücüler yeni kuruldu. Kıyastan öte passmark sonucuna göre konuşuyorum. Gerek tekli gerek çoklu performans testlerini baz alarak. Tekli 2900 çoklu 17000 civarlarında ve ekran kartı 2048 shaders ayrıca 1900 mhz'de çalışıyor bu 8 tflops'a denk geliyor. Ne kadar güç...
  16. L

Ryzen 5 5600h 3200 mhz 16 gb ram Rtx 3050 Arkadaşlar bu laptop'da bu fps normal. Fakat ben teknik açıklama rica ediyorum sizlerden. İşlemci passmark sonuçlarına göre tekli çekirdek performansında 3000 veriyor. Gerek tekli gerek çoklu performans testinde aldığını puanı bir masaüstü işlemcisi...
Top Bottom