Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

Bilgisayarım Oyun Sırasında Donuyor

Dostum ram ile alakali hata yiyorsun. İki tane modeli farkli olan ramde ramlerin cl degerleri filan farkli ise sorun yasatir. Ayni urunun farkli serilerinde bile cip degisirse sorun yasanabiliyor sebebi de bu. Direkt yeni aldigin rami iade edip eski urunun birebir aynisindan almaya calis onerim olur
  2. LineaTurco

Arkadaşlar macun değişimi sonrası oldu yardım edin

@Mert Özkaya konuyu taşır mısın
  3. LineaTurco

Bilgisayarımda ciddi bir sorun var lütfen yardım edin

zaman farkı yaşanmaz maksimum bir gün o da arızqanın hangisinde olduğunu tespit etmek için
  4. LineaTurco

garanti düzeltir 1656336185 sebebi şu çünkü bilgisayar senin istersen alır 24 saat %100 yükte çalıştırabilirsin istersen 6 ay kapağını açmazsın hakın olduğu için bunu yapman suç da değil
  5. LineaTurco

sadece denemek için mining açar mısınız 6 saat filan dursa yeter onda da sorun yaşanırsa temsassızlık ekran kartını garantiye yollayın çünkü sorunlar tamamen temassızlığı gösteriyor
  6. LineaTurco

artık ekranda mı gelmedi
  7. LineaTurco

Özellikle kontrol etmen gereken kablolar psu pcie kablolarının birleşim yerlerine bak yanık izi yoksa iki gün test et dediğim gibi 1 hafta abartı oldu da bir de driver düzgün yüklenmemiş olabilir ddu ile silip tekrar yükle istersen
  8. LineaTurco

Bakın ekran kartı sürekli bir sıcaklıkta çalışınca leyimleri yani bağlantı noktaları yavaş yavaş ısınır ve aşınır bu da temas noktalarının birbirine deymemesine sebep olabilir bazen mesela iki bakır kablo birbirine deymesi gerekiyorken bir deyiyordur bir deymiyordur buna temassızlık denir soğuk...
  9. LineaTurco

1 hafta filan ekran kartında mining yapmaya devam edin isterseniz temassızlık olabilir kaç derecede çalışıyordu. Soğuk leyim olmuş olabilir
  10. LineaTurco

BIOS Şifresini Unuttum Yardım

Bir 10-20dk beklemelisin
  11. LineaTurco

Google Çeviri Dil Sabitleme

Herhalde google buna konum verilerinizden bakıyor azerbeycanda mısınız? Veya google hesabınızın kayıtlı olduğu telefon filan azerbeycanda mı? 1655974261 Konum bilginizde türkiye mi seçili yani?
  12. LineaTurco

BIOS Şifresini Unuttum Yardım

Anakartın garsntisi varsa garantiye gönderin herhalde buna bakıyorlardı
  13. LineaTurco

Ekran kartı düz değil

çok sorun olmaz ama destek koysanız daha iyi olur pcie soketi bir zaman sonra kırılabilir
  14. LineaTurco

Klavye mouse takınca görüntü gelmiyor

Arkadaşlar da forum sistem almıştım sonra ekran kartından görüntü gelmiyordu garantiye gönderdim geldi bir sorun yok yazmışlar takayım bakayım dedim american megatrends ekranı geldi ve 6-7 saniye sonra kapandı sonra klavye takıp biosa girmeliyim herhalde dedim (ssd'de windows kurulu bu arada)...
  15. LineaTurco

Yeni aldığım pc internete bağlanmıyor

Main ve ttol fotosunu atar mısın?
  16. LineaTurco

Kaptan f7ye basıp advanced geçip fotoğraf atar mısın?
  17. LineaTurco

Ethernet kablosu bağlı gözüküyor mu? Biostan bakar mısın?
  18. LineaTurco

Bu pil şarj cihazı elimde patlar mı

Çok dandik gözüküyor ürün hocam
  19. LineaTurco

windows defender trojen buldu.nasıl kaldırabilirim?

Malwarebytes ya da kaspersky yararlı olur
  20. LineaTurco

RX 6500XT PCI-e 2.0'da çalışıyor

Hocam bios pilini çıkarıp takın. Olmazsa driverları güncelleyin yine olmazsa diğer pcie slotuna takmayı deneyin
Geri