BM800 giriş seviye bir mikrofon, dolayısıyla UMC22 ses kartının gayet yeterli gelmesi lazım.
Aktif etmediyseniz phantom power'ı açık konuma getirin. İndirmediyseniz buradan resmi sürücüleri kurun. Jak çıkışını kartın XLR kombo (Line 1) girişine bağladığınızdan emin olun.
Mikrofonu...
Benim bildiğim input lag için en iyi ayar (G-Sync-FreeSync açıkken), V-Sync kapatıp FPS'i monitör Hertz'inden birkaç değer düşüğe sabitlemek (144Hz için maks 140-141 FPS mesela).
1729842723
Evet, görseldeki gibi işte. O ayarı açarsan oyun esnasında Playstation yerine Xbox ikonları gözüküyor zaten. Çünkü kolu Xbox'a emüle ediyor, doğrudan DS4 desteklemeyen oyunlarda kullanmak mantıklı oluyor.
Online oyunlar dışında, eğer söz konusu oyunda stabil 60 FPS üstü alıyorsan açabilirsin. Açtığın oyunlarda Nvidia denetim masasından Triple Buffering'i de aktif edersen daha iyi olur. Monitörünün G-Sync/FreeSync desteklemediğini varsayıyorum.
SSD'de sorun varsa ya da hard disk kullanıyorsan olabilir diye düşünüyorum. HDD kullandığım zamanlar bende de oluyordu. Monitörden olduğunu sanmıyorum.
Aldığın sitedeki ürün sayfasında soru/cevap sekmesi üzerinden satıcıyla iletişime geçebilirsin. Üretici markaya yönlendirirlerse de Havit'in sitesi üzerinden teknik servise e-posta atman ya da markanın TR'de yetkili servisi varsa telefonla araman gerekiyor.