Arama sonuçları: *

1. Lloydˢᵗᵉʳ

Lastvoice BM800+umc22 kötü ses sorunu

BM800 giriş seviye bir mikrofon, dolayısıyla UMC22 ses kartının gayet yeterli gelmesi lazım. Aktif etmediyseniz phantom power'ı açık konuma getirin. İndirmediyseniz buradan resmi sürücüleri kurun. Jak çıkışını kartın XLR kombo (Line 1) girişine bağladığınızdan emin olun. Mikrofonu...
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

Kasım indirimi daha gelmedimi yoksa tırt mı?

Kasım'ın bi' 2. haftası falan belli olur fıs mı değil mi. Kasım ortası ve son haftalara doğru da iyice netleşir.
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

NVCP G Sync + V Sync + FPS CAP nasıl olmalı ?

Geforce Experience ile görüntülenebiliyor gecikme değerleri anlık olarak, Performance Overlay'i aktif ederek.
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

NVCP G Sync + V Sync + FPS CAP nasıl olmalı ?

Benim bildiğim input lag için en iyi ayar (G-Sync-FreeSync açıkken), V-Sync kapatıp FPS'i monitör Hertz'inden birkaç değer düşüğe sabitlemek (144Hz için maks 140-141 FPS mesela). 1729842723
  5. Lloydˢᵗᵉʳ

PC de PS4 kolu Xbox olarak görünüyor

Evet, görseldeki gibi işte. O ayarı açarsan oyun esnasında Playstation yerine Xbox ikonları gözüküyor zaten. Çünkü kolu Xbox'a emüle ediyor, doğrudan DS4 desteklemeyen oyunlarda kullanmak mantıklı oluyor.
  6. Lloydˢᵗᵉʳ

Youtube bendemi çöktü yoksa genel sıkıntımı

Bende hiçbir sıkıntı yok, çatır çatır açılıyor tüm siteler. DNS kullandığım için muhtemelen.
  7. Lloydˢᵗᵉʳ

Youtube bendemi çöktü yoksa genel sıkıntımı

Bende hiçbir sıkıntı yok herhangi bir sitede. DNS kullanmayı deneyin bakalım.
  8. Lloydˢᵗᵉʳ

PC de PS4 kolu Xbox olarak görünüyor

DS4Windows indir, gerekli sürücüyü kur ve Steam girdisini aşağıdaki gibi ayarla:
  9. Lloydˢᵗᵉʳ

Bazen 60 fps 120 fpsden daha akıcı

Vsync açıkken monitör hertz'inden daha düşük FPS aldığında stuttering olur zaten, takılmalar meydana gelir. Akıcı gelmemesi normal.
  10. Lloydˢᵗᵉʳ

V-sync Ayarı Açılmalı Mı?

Evet o.
  11. Lloydˢᵗᵉʳ

V-sync Ayarı Açılmalı Mı?

Online oyunlar dışında, eğer söz konusu oyunda stabil 60 FPS üstü alıyorsan açabilirsin. Açtığın oyunlarda Nvidia denetim masasından Triple Buffering'i de aktif edersen daha iyi olur. Monitörünün G-Sync/FreeSync desteklemediğini varsayıyorum.
  12. Lloydˢᵗᵉʳ

%1 ve %0.1 fps değerleri neden 0,Hatalı üretim parçalardan olabilirmi

SSD'de sorun varsa ya da hard disk kullanıyorsan olabilir diye düşünüyorum. HDD kullandığım zamanlar bende de oluyordu. Monitörden olduğunu sanmıyorum.
  13. Lloydˢᵗᵉʳ

Kulaklık garanti sorunu

Aldığın sitedeki ürün sayfasında soru/cevap sekmesi üzerinden satıcıyla iletişime geçebilirsin. Üretici markaya yönlendirirlerse de Havit'in sitesi üzerinden teknik servise e-posta atman ya da markanın TR'de yetkili servisi varsa telefonla araman gerekiyor.
  14. Lloydˢᵗᵉʳ

Klavyem Çalışmıyor Ve tuşlar basmıyor

Klavyenizin modeli nedir, kronik sorunlu bir ürün olma ihtimali var mı?
Geri