Arama sonuçları: *

1. L

Format sorunu Tekrar Başa atıyor

Teşekkürler unutmuşum bu bilgiyi İyi geceler herkese :)
  2. L

Format sorunu Tekrar Başa atıyor

Format atıyorum windows yükleniyor diyor ve tekrar başa atıyor ? Çözümü nedir.
  3. L

Çözüldü✓ Misleading:win32/lodi virüsü nedir?

tamamdır hocam iyi akşamlar saolun :)
  4. L

Windows'la ilgili şeylerde yazı yazamıyorum. Örneğin Wi-Fi şifresi giremiyorum, arama butonunda herhangi bir şey yazamıyorum, ayarlarda arama yapamıyorum 1622486304 sanırım virüs içinden geçmiş pcnin 1622486340 Not: windows dışı şeylerde klavye çalışıyor yazı yazabiliyorum
  5. L

direk format hocam o zaman dimi
  6. L

İstenen işlem için yükseltme gerekiyor diye hata çıkıyor.
  7. L

Hocam son olarak bu microsofttan bir link atmıştınız bozulan dosyaları önermek için orada belirli exe dosyalarını çalıştırmam gerekiyor (DISM.exe SFC.exe ) fakat bilgisayarda bu exe dosyaları açılmıyor. Format atayım mı yoksa bir yolu var mıdır ?
  8. L

Siz hocam :) yardımınız büyük sayenizde birçok şeyde öğrenmiş oldum artık virüslere karşı neler yapmam gerektiğini daha iyi biliyorum çok teşekkürler
  9. L

sadece virüsleri karantinaya aldım çıkıyorum şimdi geri kalan işleri normal moddan yapacağım sanırım.
  10. L

Nereden sileceğimi bulursam silerim elbet. 1622477610 hocam bir sorum daha var Windows'la ilgili şeylerde yazı yazamıyorum. Örneğin Wi-Fi şifresi giremiyorum, arama butonunda herhangi bir şey yazamıyorum, ayarlarda arama yapamıyorum 1622477635 Sanırım o virüslerden biri bunu sağladı
  11. L

''bunların çoğu reklam yazılımı karantinaya alın malwarebytes siler 30 gün sonra normal moda'' malwarebytes kendisi siliyor sanırım
  12. L

Çözüldü virüsleri karantinaya aldım şimdi diğer kalan şeyleri yapmaya başlicam
  13. L

Neyi kastettiğiniz bilmiyorum sanırım bilgisizliğime güldünüz eğer sebep buysa bir insan bilmiyor olabilir ki zaten kendim bu konularda bir şey iddia etmiyorum anlayamadım sizi. Umarım bir açıklama yaparsınız belki bizde güleriz.
  14. L

hocam burda fotoğrafları mı karantinaya alın dediniz :D yoksa virüslerden mi bahsediyodunuz 1622476818 ?
  15. L

kasperskyı kendi pcmde kullanıyorum buna da kurarım malwarebytsla birlikte kullansam sanırım daha iyi olur (farklarını bilmiyıroum :) )
  16. L

tamamdır hocam bu dediklerinizi yapıcam. Format atsam geçermiydi bunlar ? Ayrıca gerçekten teşekkürler ödeme bilgileri çalındı diye korkmuştum sayenizde rahatladım saolun.
  17. L

hocam teker teker ne yapıcam biraz daha açabilir misiniz bu virüsleri silebilir miyim yoksa karantinaya mı alıcam ödeme bilgilerini çalabilirler mi ?
  18. L

evet hocam çok teşekkürler :) 1622476150 31
Top Bottom