Arama sonuçları: *

1. L

Steam FH4 De drop sorunu var mış?

Steam FH4 De drop sorunu var mış? Herkes de var mı?
  2. L

Forza Horizon 4 Windows 10 Pro 20H2'de herkes te çalışmıyor diyorlar doğrumu?

Bir kaç kez görmüştüm de çalışmıyor falan diyorlar şüpheye düştüm bende. Teşekkür ederim. Girip araba falan sürdünüz deme emin olayım da :D
  3. L

Forza Horizon 4 Windows 10 Pro 20H2'de herkes te çalışmıyor diyorlar doğrumu?

Forza Horizon 4 Windows 10 Pro 20H2'de herkes te çalışmıyor diyorlar doğrumu? (Steam Versiyon)
  4. L

Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler?

paralı ve parasız farkı ne ve hile varmı faceit de
  5. L

Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler?

Normal CS GO Rekabetçi ile Faceit rekabetin farkı neler? Ve Faceit ücretlimi? Ek olarak Faceit de cs oynayıp rank kasılıyormu
  6. L

Yaşasın sonunda ekran gelmiyor

kanka gel satranç oynayalım orda
  7. L

Pc yi nasıl bozarım?

Tamam durumunuz var ise ailen evde olmadığı bi zaman işlemci fanını sök altındaki işlemciyi çıkar ve orda bir sürü pin göreceksin çay kaşığı ile oraya sert çe 3-4 kez vur ve geri fan la işlemcini monte et daha çalışmaz ama bunu yaparken güç fişini çek yoksa elektrik çarpabilir
  8. L

Pc yi nasıl bozarım?

Bu arada Ailenin durumu yoksa gerek yok bilgisayar aldırmaya çalışma. Zorlamana gerek yok hayat oyundan ibaret değil. İşlemcini sök ve 2 adet dişi kır bu kadar. Daha da çalışmaz.
  9. L

tableti nasıl bozabilirim

Cidden yazık. Babanın seni büyütmesine yazık.
  10. L

EVE HIRSIZ GİRDİ - GÜLE GÜLE PC

Yalancı Velet seni
  11. L

EVE HIRSIZ GİRDİ - GÜLE GÜLE PC

DÜZENLEME : ARKADAŞ YALAN SÖYLÜYORMUŞ RESMİ GOOGLEDEN ALMIŞ
  12. L

Bilgisayara format atarsam oyun savelerim gider mi?

Save yi yedekle.
  13. L

pc yi ne zamanda bir temizlemeliyim

Tamam bir kez temizle sen bi 6 ay sonra tekrar temizlersin.
  14. L

pc yi ne zamanda bir temizlemeliyim

İçine bak çok toz varsa temizle. Ama 3 ayda 1 veya 6 ayda 1 temizlemen yararlı olur.
  15. L

Bu ram en fazla kaç MHz ye O.C Olur ve FPS de ciddi fark olur mu?

Crucial Ballistix 8 GB 3000MHz CL15 Ram B450 Anakart R5 2600 İşlemci En fazla Kaç MHz ye STABİL ve SORUN ÇIKARTMAYACAK şekilde nasıl O.C Olur ve FPS Ye etkisi olur mu? Şuan 2933 MHz Profil 2 de.
  16. L

GEFORCE EXPERIENCE 461.72 Bildirimi geldi kurmalı mıyım?

461.72 kullanıyorum sorun yok DÜZENLEME : Bir kaç gündür güncellemeden sonra Rust oynarken 80-90 fps alırken bazen garip şekilde 50 lere düşüyor. Oyundan çıkıp girmem gerek. 1614668753 Öyle olmuyor o işler. Sorunlar vb. olabiliyor.
  17. L

gtx 1060 im var ama fortnite en dusuk grafiklerde 30 sabit fps oluyor .

Tamam kanka anlıyorum senide
  18. L

gtx 1060 im var ama fortnite en dusuk grafiklerde 30 sabit fps oluyor .

İşte kenks sorunda orda bu gibi insanları çok var
Top Bottom