Arama sonuçları: *

1. MASTERF5

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılırken Ekran Mor/Yeşil Renkli Oluyor

monitörde normal gösterdiyse kabloyu falan kontol et
  2. MASTERF5

AMD yazılımı kendi kendine güncellinip bozuluyor

benim arkadasımda da da aynı sorun var galiba eski oldugu için kronik bi sorun
  3. MASTERF5

VGA ışığı yanıyor monitör açılıyor ama ekran gelmiyor

ışıklandırmanın çalışması bilgisayara sadece güç geldigini gösterir Ekran kartını sök–tak + kablolar Farklı kablo + farklı monitör CMOS reset şu 3 ünü deneyebilirsin
  4. MASTERF5

Termal macun yeniledim fakat cpu soğumuyor birtürlü

Pompa caalisiyo zaten oradada RPM o gozukuyo + 1 senedir sistem bende son 1 hatadır.bunu yapıyo
  5. MASTERF5

normalde bisi yoktu son haftalarda basladı 1 yıl oldu tam sistemi toplayalı o kadar bilgisiz degilim biliyorum jelatin vs nedir ne degildir 1755851714 7500f gibi bi islemci 60 ı goruyodu simdi 90 derece lerde cok buyuk sıkıntı var ama neyde
  6. MASTERF5

boşta 50 lerde fan acıyo oyunda 90 a geliyo normaşde 70 e anca gelirdi bide ayarları en düsüge cektım ona ragmen 1755851570 hepsini kontrollü taktım 2 ci ye termal sürüsüm normaldi son zamanlarda basladı termalı degistirdim belki ondandır diye tık yok tf9
  7. MASTERF5

360mm sıvı sogutma ile 7500 f i sogutmaıyorum nedeni nedir
  8. MASTERF5

Bilgisayar temizlik sonrası acilmiyor

Sadece f panel kablosu var tek var benim kasada zaten çalışıyordu sadece pompa başını elledim güç kaynağı calisiyo kablo ile birbirine bağladım fanı donuyo aciliyo 1755815308 Sw kablorarina kısa devrede yapilmiyo 1755815621 2 adet pin bukulduyse bu etkilermi
  9. MASTERF5

Beyler bana yardım lazim
  10. MASTERF5

1755812495 Fotoğraf bu 1755812551 Hiç bişi yoktu durduk yere oldu daha öncede termal macun değiştirdim böyle bişi yaşamadım
  11. MASTERF5

PC ye termal macun yenilemesi yatim herşeyi geri taktım ama karta kabloları (PC ici degil) şimdi acilmiyo fanlar dahi donmuyo hiç tepki yok power sw ye kısa devre yaptım yine olmuyor güç kaynahindan şalteri açınca ufak bi ses geliyo çok ufak bı cızırtı oda güç olduğu için sanirim
  12. MASTERF5

İŞEMCİ CAYIR CAYIR 360MM SIVI SOGUTMA

Fotooo
  13. MASTERF5

ektan kartı kullanılıyo ama işlemci cayır cayır
  14. MASTERF5

daha anca 1 yıl oldu alalı nası bozulabilir bukadar hızlı 1755777564 ekrankartı 50 derece ıslemc, 90 a cıkıyo ekran kartı cay içiyo arkada gorevini yerine getirmiyo sanırım
  15. MASTERF5

sen iphone si bozulan kişilere xiomi veren adammısın nie
  16. MASTERF5

vidalat taş gibi ya
  17. MASTERF5

kablolamadan emin degilim rgb kablosu var pompa kablosu var tek bir fandan gelen kablo var bide 3 fanı birbirine baglayan kablo var
  18. MASTERF5

2. degistirdim termalı jelatın yok kendim soktum thermal right tf9 sürülü
  19. MASTERF5

atıgım fotografta pompanın hızı gozukuyor 1755725989 montajda hersey normal zaten bisi yoktu yeni basladı kasayı yeniledim 2 3 hafta sonra basladı
Geri