Arama sonuçları: *

1. MEİSTER

dualshock 4 bağlanmama sorunu

dostum senden sonra benimde başıma geldi ne hikmetse... Her şeyi denedim driver sildim, yükledim. Ancak sorunun windows'ta kaynaklandığını anladım. Driverlar çakışıyordu. format attım ve düzeldi.
  2. MEİSTER

normalde düzelmesi gerikiyor. ds4 için kurduğun programların hepsini sil istersen.
  3. MEİSTER

wireless controllerı kaldır ve bağlamayı dene istersen 1686504929 + nefarious bluetooth Ps Enumeratörü de kaldır
  4. MEİSTER

o zaman hepsini kaldırabilirsin hepsi kalktığında otomatikman bluetooth kategorisi kaybolucak. dongle'yi çıkartıp taktığında büyük bir olasılıkla düzelcektir. 1686504324 Ds4'ü herhangi bir uygulama ile kullanmana gerek yok steamden tanıtıpta kullanabilirsin.
  5. MEİSTER

sadece 1 tane dongle var dimi 1686504119 hepsini çünkü kopyalanmış, driverlar çakışıyor olabilir.
  6. MEİSTER

windows arama yerinden aygıt yöneticisine gir orada bluetooth'u bulup içerisinde olan driverları sil ve daha sonra dongle'yi çıkar tak. Tekrardan otomatik driverları kurucaktır.
  7. MEİSTER

usb dongle mi kullanıyorsun, kullanıyorsan hangi marka 1686497918 ve ilk defamı bağlıyorsun ?
  8. MEİSTER

Yardım! Oyunlarda CPU Sıcalığım Fazla Bu Konuda Yardım Eder Misiniz?

kankam adam laptop kullanıyor .d
  9. MEİSTER

i3 10100f ile GTX 1080 Darboğaz Olur mu ?

Merhaba gelecek ay GTX 1080 alıcağım. Forumlarda araştırdım net bir sonuç alamadım ve size sormak istiyorum. Darboğaz yer mi ? yerse de herhangi bir zararı olur mu ? (2-3 ay sonrada i5-11400'e geçmeyi düşünüyorum)
  10. MEİSTER

Çözüldü✓ HardDisk Donma Sorunu

HDD'nin güç kaynağındaki bağlı olan kabloyu değiştirdim ve düzeldi.
  11. MEİSTER

Çözüldü✓ HardDisk Donma Sorunu

Merhaba, Dün yeni HDD aldım ve montajını yapıp, SSD'ye windows 10 pro formatı atıp bilgisayarı kurdum. Ama şöyle bir sorun var ki steamden HDD üzerine oyun yüklerken stabil bir şekilde yükleme yapamıyorum. gözlemlediğim kadarıyla 10 dakikada bir donuyor(10-20 saniyeliğine) ve devam ediyor...
  12. MEİSTER

Gamepad'in Garantiden Gelememesi

Öncelikle Merhaba, İlk Defa Bir Ürünümü Garantiye Yollamış Bulunmaktayım 19.11.2020 Tarihinde Teknosaya Göndermiş Olduğum Logitech F310 Gamepadim Hala Garantiden Gelmedi. Şuanki Tarih 26.12.2020 Tam Tamına 26 İş Günü Geçti. 2 Gün Önce Teknosaya Gittim Gelip Gelmediğini Kontrol Etmek için...
Top Bottom