Arama sonuçları: *

1. MR Glemsi

Çözüldü✓ Ramlerim 6400mhz olmasına rağmen 6400 e alınca açılmıyor

Tam emin olmamakla amd işlemcilerde expo özellikli ram olmayınca sapıtıyor ve 6000 üstüne alıncada sapıtma durumu olduğunu duymuştum mümkünse 6000'e sabitleyerek deneyebilir misin?
  2. MR Glemsi

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Hocam zamanında bende oyuna girerken mavi ekran veriyordu, formattan sonra düzeldi bende ama sizde ne olur bilemem.
  3. MR Glemsi

Windows defender kökten nasıl kapatılır?

halletin mi hocam?
  4. MR Glemsi

yani çok basit bir program hemen işini hallet silersin zaten başka yöntem vardır illaki ama ben bilmiyorum
  5. MR Glemsi

https://www.majorgeeks.com/files/details/win_updates_disabler.html hocam bu program ile devre dışı bırakmayı denermisin 1637487326
  6. MR Glemsi

Kasa fanları gerektiğinden hızlı çalışıyor

dediğim şeylerle çözemiyorsan başka bir bilgim yok
  7. MR Glemsi

ikiside diye biliyorum ben yanlış biliyorda olabilirim kumanda varsa kasa ile birlikte verilen ordan kısabilisiniz aslında
  8. MR Glemsi

msı afterburner ile yapabiliyorsun
  9. MR Glemsi

bazı programlarla kısa biliyorsun araştır biraz halledersin ama ısınma falan sorun olabilir ona dikkat et
  10. MR Glemsi

Kullanılabilir ram miktarı

bi salmadı beni ya bu lanet intelin hd grafikmidir nedir neyse teşkkürler ozaman yapcak bişe yok
  11. MR Glemsi

??
  12. MR Glemsi

6gb ram var ama bunun sadece 2,4 kullanılabilir diyor 108 mb sisteme ayrılmış gerisini kullanmam lazım normalde ama 2,4nü kullanabiliyorum bunu arttırabilirmiyim yoksa böyle olması normal mi? 2gb boşta ram gözüküyor
  13. MR Glemsi

Beyler bilgisayar asiri yavasladi onerebileceginiz bir uygulama vs. Varmi

benim bildiğim tempi silmenin disk ömrünü kısalttığı ve öyle fazla bir işe falanda yaramıyor
  14. MR Glemsi

Beyler bilgisayar asiri yavasladi onerebileceginiz bir uygulama vs. Varmi

formattan başka bir çözüm zor kasanın temizliğini yap formatla
Geri