Arama sonuçları: *

1. MTBC

Çözüldü✓ b450 s2h m2 ile ilgili soru

PCIe Jen3 x4 olduğu için 3.0 hızında veri aktarımı yapabilirsiniz. M.2 SSD'nizi takabilirsiniz.
  2. MTBC

RYZEN 5 3600 aşırı ısınıyor

Valla UV 'yi güzel ayarlamak lazım hocam ya öteki türlü mecbur soğutucu alman lazım
  3. MTBC

Bilgisayar çökmesi sorunu

Yaptım çalıştırıyorum şimdi 1679830464 açıldı bios şimdi :D
  4. MTBC

Hocam PC açarken hiç bir şryi ellemedim bios ekranına attı daha sonrasında dokunmadan kaydet çık yaptım pc kapandı bidaha hep siyah ekran xd
  5. MTBC

Deniyecem şimdi hocam PSU kablosu kapalı mı olsun ?
  6. MTBC

Arkadaşlar selam. Bugün R5 3500x işlemcimi r5 3600 ile değiştirdim bilgisayar ilk aşamada açıldı bios ayarlarından ayarlarımı yaptım ve kaydet çık seçeneğini işaretledim ancak daha sonrasında hiç bir şekilde ne görüntü geldi ne başka bir şey. Bilgisayar açılıyor fanlar var her şey tamam ancak...
  7. MTBC

6500XT ve R5 3600 Darboğaz sorunu

anladım 1300 falan düşünüyorm satılırsa
  8. MTBC

Fiyatları hiç bilmiyorum eğer düşünürseniz almayı konuşuruz özele gelin konu kirlenmesin.
  9. MTBC

Hediye geldi başladığım için donate attı arkadaş :D 3500X ile ekran kartını satıp belki bir ekran kartı alabilirim ama şu anda dediğim gibi planda yok. Sadece işlemci OC ve UV yapmam lazım ilk etapta sıkıntı olmasın diye stok fan ile kullanacağız :/
  10. MTBC

İşlemciden vereceğim ya yayını. Bir süre böyle idare edeceğim biraz durumları toplayınca ekran kartını yükseltirim.
  11. MTBC

Teşekkür ediyorum arkadaşlar o zaman yayınlara başlarım umarım sıkıntı olmaz :D Var mı acaba bilginiz UV veya OC ile ilgili . Yardımcı olabilecek biri olur mu?
  12. MTBC

Takmadım henüz, internette yazanı söylüyorum. yazıyı tamamen okur musunuz :)
  13. MTBC

Asıl sıkıntı r5 3500x 'e UV ve OC yapmıştık bu işlemciye nasıl yapacağım sabitlemeyi nasıl yapacağım o da ayrı bir sorun benim için :( Cs ve valo dediğin gibi darboğaz olacaktır ancak genelde rekabetçi oynuyorum oyunları bu nedenle lazım diyebilirim Eren.
  14. MTBC

Arkadaşlar selamlar. Şu an kullandığım işlemcim R5 3500X, ekran kartım MSI MECH 6500 XT . 1080 P Yayın açma düşüncesiyle arkadaşımdan R5 3600 aldım bunu kullanacağım ancak dar boğaz oluyor %16 civarında. Öneriniz var mı acaba işlemciyi mi yükseltmeliyim yoksa ekran kartını mı. Yayın açma için...
  15. MTBC

Knight online başlayacağım pc sürekli açık kalacak bir problem olur mu?

Ana pc 'de yan pcler de sürekli açık şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama çok çabuk tozlanıyor bu nedenle bir kaç ayda bir temizlik gerekiyor :P
  16. MTBC

Valoranta Girince Kasadan Değişik Vızıltı Gibi Ses Geliyor

Sadece Valorantta oluyor bende de aynısı var. Sistem ilk açıldığında vızıltı gibi bir ses geliyor ana ekran geldiği gibi kesiliyor.
  17. MTBC

Pc kapatınca USB’den güç kesilmiyor

Akım korumalı priz bendede var da duvara takılı en mantıklı yöntem bunu buldum :D
  18. MTBC

Pc kapatınca USB’den güç kesilmiyor

Ben genelde bilgisayarı kapadıktan sonra arkadan power supply'yi switch'ten kapatıyorum aynı olay benimde başıma gelmişti ama onu kapatmak istemessen ;
  19. MTBC

GT 730 sistemime uyumlu mudur

1.500'e kadar düzgün bir ekran kartı kaldı mı alınabilecek ihtiyacım var da. :D @Leade @AydinSahin
  20. MTBC

Çözüldü✓ Windows 10 ekran kararma hatası

Hocam eski PC'de benim de olmuştu format atarak gidermiştim.
Top Bottom