Arama sonuçları: *

1. Madara

13.Cuma oyunu bilgisayarımda aşırı saçma optimizasyon sorunu

selam arkadaşlar 13.Cuma oyununu aldım indirdim her şey tamam oyuna bir girdim işlemci ve ekran kartı sıcaklığım bi anda 80,90 dereceleri görmeye başladı sonra haliyle bilgisayar kendi kendine kapandı oyunu en düşük çözünürlüğe aldım hızlıca yine aynısı oldu internetten baktığımda benim ekran...
  2. Madara

Masaüstü PC yanık kokusu gelmeye başladı

kısa bir süreliğine geldi direk kapatıp fişi çektim zaten
  3. Madara

görüntü şuan yok
  4. Madara

elimde başka işlemci yok yanık kokusu kısa bir süreliğine geldi bir şey yanmış olması kesin midir acaba her şey sorunsuz görünüyor kasa içerisinde
  5. Madara

alamıyorum önceden de alamıyordum ekran kartı üzerinden alıyorum zaten görüntüyü her şey çalışıyor gibi pcde ekran kartı fanları vs. 1597070414 mesajlarım gitmiyor 1597070447 ne yapabilirim
  6. Madara

ARKADAŞLAR GÜNCELLEME EK HARDDİSKİ TAKTIM ŞUAN HARDDİSK ÇALIŞIYOR RAMİ ESKİ SLOTUNA TAKTIM PCYİ İLK BAŞLATTIĞIMDA AYNISINI YAPTI SONRA RESET ATTI DÜZELDİ AMA EKRANA GÖRÜNTÜ GİTMYOR KASADA HER ŞEY YOLINDA GÖZÜKÜYOR 1597070140 bilgisayarı ilk aldığım zamanda da anakarttan görüntü alamıyordım...
  7. Madara

işlemci çok hızlı çalışmaya başladı açtığım zaman psuda sorun olsaydı kasa ışıkları falan açılmazdı diye düşünüyorum kasada herhangi bir sorun yok gibi
  8. Madara

neden
  9. Madara

rx470 8gb ddr4 ram 240gb ssd i3 7100 psu nagasın 600w 80+ plus modeli 1597069550 uchiha madara benimki o karakterle alakası yok skcmekdmdkdk
  10. Madara

masaüstü bilgisayarım ile oyun oynarken windows 10 bir hatayla karşılaştı diye hata verdi hata kodu system service exception hatası internetten baktım önemli değilmiş neyse %100 oldu sonra bende internetten baktım 100 olunca bilgisayarı kendi elimle kasadan kapatabilir miyim diye adamlar 100...
Top Bottom