Arama sonuçları: *

1. M

Elden Ring çöküyor sebebini anlayamadım

evet doğruladım 2 kere, doğruladığımı da yazmıştım zaten.
  2. M

Elden Ring çöküyor sebebini anlayamadım

Sistemim: Gigabyte rtx2060 6gb oc edition, işlemci AMD Ryzen 5 3500 6-Core Processor 3.59 GHz, ram 2 adet XPG Gammix D30 8GB 3000MHz, anakart b450m s2h. OYUNU STEAMDEN ALDIM. Diğer oyunlarda bu problemi yaşamıyorum ama elden ringe giriyorum 10-15 dk sonra görüntü aniden donuyor ve 5-10 saniye...
  3. M

Lanet şey hata veriyor yardım

Arkadaşlar valoranta giremiyorum şu hatayı veriyor: Bilen biri yardım edebilir mi?
  4. M

Valorant hata veriyor yardım

işe yaramadı aynı hatayı veriyor 1613671622 ne demek istediğini anlayamadım kanka
  5. M

Valorant hata veriyor yardım

Arkadaşlar valoranta giremiyorum hata veriyor. Ne denediysem olmadı sildim geri yükledim yine olmadı. Hata: Bir de oyunu yeniden yüklerken "Bu oyun işletim sisteminizde çıkmadı" yazıyordu. Oysa ki sistemim windows10 64 bit iyi bir sisteme sahibim.Yardım ederseniz sevinirim
  6. M

Valorant FPS Drop ve Düşük FPS Sorunu?

Bana çok teknik bir sorun gibi gelmedi(eğer bu sıkıntı sadece valorantta oluyor ise) bazen bazı oyunlar bazı ekran kartlarıyla daha iyi çalışıyor. Örneğin gtx 1050 ekran kartı 1070 ten metro exodus oyununda az da olsa daha iyi performans veriyor. Hemen kötü düşünme biraz daha araştır derim. Fps...
  7. M

Valorant FPS Drop ve Düşük FPS Sorunu?

Ayarlara bak vsync açık olabilir. Monitörün hz değeri ile fps’i sabitleyen bir ayar. Ayrıca valorantta max fps ayarı var onu da açıp düşük bir değerde bırakmış olabilirsin, o ayarı sınırsıza getir. Eğer sıkıntın hala devam ediyorsa bilen birinden destek al derim.
  8. M

Gta5 fps drop sorunu yaşıyorum

Henüz denemedim
  9. M

Gta5 fps drop sorunu yaşıyorum

Arkadaşlar pc alalı 2 hafta oldu.(linkini bırakıcam).Gta 5 te sadece texture quality’i high yaptım gerisi default duruyor fakat oyun içi sık aralıklarla drop yiyorum. 140-120 lerden 40 lara 50 lere düşüyor. Durum oyun menüsünde de aynı şekilde ayarlara giriyorum birden 9-10 u görüyor. Bu sorunu...
Top Bottom