Arama sonuçları: *

1. Marginale

20.000 liraya en iyi sistem

20.000 liraya bulunacak en iyi sistem nedir?
  2. Marginale

SİZCE ARTIK PCNİN DEĞİŞME VAKTİ GELMİŞ Mİ

Sistemi sat 4060 lı hazır sistem al. Tabii zengin isen git daha iyisini al dfsdfsdf
  3. Marginale

PC Mavi Ekran Veriyor Yardım

Kardeşim bilgisayarına birsey olduğu yok ne ağlıyorsun. Ben işlemci overclock yaparken 250 kez mavi ekran yedim ben kendimi ne yapayım o zaman :)
  4. Marginale

Almanyada Hazır sistem alabilceğim siteler veya mekanlar varmı?

https://www.boostboxx.com/advanced-pc-3465.html
  5. Marginale

Win 11 Hangi Keyi Alayım

Sen sisteme hangsini kurdun?
  6. Marginale

Sistemde anlık takılma ve ses takılması oluyor

Kanka toplu güncelleme gelmiş. Ancak ben fark etmedim. Windows güncelledim düzeldi.
  7. Marginale

Uygulama kilitlenme olayı hatası nasıl çözülür?

Bakcam kanka. Windows bi kaç güncelleme aldı. Muhtemelen yazılımsal idi. Deniyorum devam ederse memtest yapcam.
  8. Marginale

Hiç ib anormallik yok hocam. Özellikle işlemciye bakıyorum normal seyrinde.
  9. Marginale

Sisteme direkt kursam oluyor mu kaspersky yoksa sadece usb ile çalışan bir uygulama mı? Sıfırlamama rağmen devam ediyor. Çok değişik. 1711621453 Hocam ben hata veren uygulamaları Hizmetler bölümünden devre dışı bıraktım şu an onlar hata vermiyor. Ancak şu an hata gözükmemesine rağmen Youtube...
  10. Marginale

Arkadaşlar ben bir kaç haftadır bu hatayı alıyorum. Gördüğünüz gibi anlam veremediğim bir sürü hata geliyor. Kernel Power hatası vermeye başladı bugün. Sistemi sıfırladım, o düzeldi ancak uygulama kilitlenme olayı hala oluyor. Kafayı yedirtti. Çözümü bilen var mı? Bir sürü hata gözüküyor zaten...
  11. Marginale

Evet hocam ama eski driver ilede aynı şey oldu. 1711320574 Hocam dediğiniz gibi yaptım bi süre deneyip dönüş yapacağım.
  12. Marginale

Arkadaşlar son bi kaç gündür var. Bilgisayar bileşenlerini kontrol ettim sorun yok. Ancak Youtube'da takılırken örneğin ani bir takılma ve mavi ekran gelince olan ses takılması oluyor. Bi kaç kez oyundan attı, sistem kendini yeniden başlattı ama sonradan o olmadı. Ancak youtube'da sorunlar devam...
  13. Marginale

GTA 5 sistemi sebepsiz yere çökertiyor

Eyvallah, teşekkür ediyorum. 1711052618 Kankam yine aynı şeyi yaptı bu ya
  14. Marginale

Hocam Epic'ten indirdim. Nasıl doğruluyoruz?
  15. Marginale

Arkadaşlar daha önce başına gelen var mı? Bayadır oyun oynamadım bir indirip gireyim dedim. Önce oyundan attı sistem restart yaptı. Sonrasında online a girdim tam araca binerken çöktü sebepsiz yere. Sistem Rx 6600 xt ve ryzen 5 3600 yani kaldıramayacak sistem değil. Başına gelen var mı? Direkt...
  16. Marginale

İlk termal macun denemem nasıl

İnce sıvasını ne zaman atarsın ustam?
  17. Marginale

Bilgisayar almak istiyorum bütcem çok sınırlı 13 14k kadar anca dahada çıkmaz

Rx 6600 ile emin ol kimse mining yapmamıştır. Hatırladığım kadarı ile mining sonrası veya mining sonuna doğru çıkmıştı kart zaten. Yazık günah o parayı leş gibi sisteme vermenin anlamı yok. Bitcoin zamlandığı için kartların fiyatı artar şu aralar aldın aldın. Almadın 2020 civarı olan şeyler...
  18. Marginale

Sistem ne kadar eder?

Bütün ürünlerin fatura ve kutusu var ancak garantisi devam eden ve bitmiş olanlar var onları belirteceğim. Fikrinizi merak ettim. Xfx 2 fanlı Rx 6600 Xt (garanti yeni bitti) Ryzen 5 3600 (Plat. silikon) (garnati bitti) Gigabyte B450m H (garanti bitti) Corsair Rs rgb 3600 mhz 8x2 3600 mhz ram...
  19. Marginale

Kasanın Fanları Çalışmıyor

Alakasi yok anakart ile psu bağlaman yeterli. Tabii kısa devre ile psu çalıştırmak lazım. Onuda yapmadığın için dönmüyor muhtemelen. Anakart alınca çalışır dert etme.
Top Bottom