Arama sonuçları: *

1. Maris

Bilgisayarım sadece yan yatarken çalışıyor

Ekran kartı kardeşim benim başıma da geldi
  2. Maris

Pc topladım herşeyi kendim taktım, ama kapanıyor.

Abicim hastaneye gidip ben hastayım dediğinde doktor neyin var diyince ona da kızıyor musun? Hastasın anladık da neyin var karnın mı ağrıyor dişin mi ağrıyor başın mı dönüyor. Lütfen biraz daha detay verip kasa içi (özellikle işlemci soğutucu ve montajı) fotoğraf atabilir misin. Kasa kapanıyor...
  3. Maris

Takas yapıcam önerinizi almak istiyorum

Hocam koyun ikinci ele satarsınız illa, satıp istediğiniz sistemi toplarsınız uğraşmayın.
  4. Maris

bilgisayar oyun yoynuyorum bazı oyunlar da yeniden başlatıyor

Sistem Loglarını kontrol edin, orada bir hata vermiş olması lazım, sistem dediğiniz gibi güçlüyse tek sebep sıcaklık olabilir.
  5. Maris

Bi̇lgi̇sayar Kapaniyor Sonrasiıda Bi̇os'ta M.2 Ssd Görmüyor

Çözmenin en güzel yöntemi denemen lazım, Yok mu emanet alabileceğim bir disk çevrende
  6. Maris

İşlemci ve Darboğaz hakkında (Pro Yardım)

Arkadaşlar herkese merhaba, Size gayet güzel 2 Sorum var; Öncelikle sistemimde Ryzen 5 3500X Ve RTX 3060 ekran kartı var, geçen günlerde termal macunu yenilerden işlemci bacakları yamuldu, şu an çalışıyor ama haliyle işlemcilere bir göz atınca kafamda 2 tane sağlam soru oluştu. RTX 3060'ı...
  7. Maris

Çözüldü✓ Laptopta Mavi Ekran Hataları Almaya Başladım

Mavi ekran hatası genelde RAM kaynaklı olur ama kesin bir şey söylemek için eğer mavi ekran sabit kalıyorsa hata kodunu alıp internette bir aratın, ekran hemen gidip reset atıyorsa telefon ile video almaya çalışın, videodan durdurup bakabilirsiniz hata koduna.
  8. Maris

M2 SSD var fakat pc yavaş açılıyor

Bios açılış sırasını da bir kontrol edin
  9. Maris

Oyunda zaman geçtikçe fps düşüyor

Dizüstü bilgisayar yeniyse eğer garantiye gönderin, neden siz çözüm üretesiniz ki, bir sorun varsa halletsinler. Sorun ısınma kaynaklı gibi duruyor belki içeride bir sıkıntı vardır.
  10. Maris

Ekran kartı bozuk mu ?

Burada verilen hata sistemin düzgün kapatılmadığına dair, buradan bir şey anlamak zor, varsa elinizde yedek parça deneme yanılma yöntemiyle bulmanızı tavsiye ederim.
  11. Maris

Ekran kartı bozuk mu ?

Sistem log kayıtlarına baktınız mı? orada bir uyarı/hata vermişmi?
  12. Maris

Bir Bilgisayarın İnterneti Sömürmesi

Öncelikle, bu cihazlar açık ve kapalıyken diğer cihazlardan hız testi yapın, Daha sonra sorunlu olduğunu düşündüğünüz cihazdan, Başlaş Çubuğu > Sağ Tuş > Görev yöneticisi'ne basın Orada "İşlemler kısmında Ağ sekmesi var, bir kere üzerine tıklayın, yukarıdan aşağıya sıralama yapacaktır, oradan...
Top Bottom