Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

M2 slotu yeri nerede nasıl takarım

Fotoğrafta görünen bir yuva yok. Sadece genişleme yuvası için bir yer var ancak soketleri yok onunda. Specleri kontrol ettiğimde m2 için herhangi bir yuva mevcut görünmüyor.
  2. MasterOfPuppets

Teknobiyotik markası hakkında

Güvenilir firmadır. Yıllardır alışveriş yaparım garanti ile ilgili 2 kez işim oldu 2 sinide hızlı şekilde değişim yaparak çözdüler sağolsunlar. Hatta en son kampanya yaptıklarında galax 3080 aldım kendilerinden. Öneririm
  3. MasterOfPuppets

2060 mı 6600 mü almalıyım

Tartışmasız 6600
  4. MasterOfPuppets

Sizce topladığım PC iyi mi toplam fiyat 14760 TL

Tam olarak olduğunuz forumda sıklıkla paylaşılıyor örneğin bugün harika fiyatlara ekran kartları satıldı.:)
  5. MasterOfPuppets

(ACİL YARDIM)Bilgisayar windows ekranına gelip hemen kendi kendine reset atıyor

O zaman taktığınız bu diski direk söküp tekrar kurulum deneyin.
  6. MasterOfPuppets

(ACİL YARDIM)Bilgisayar windows ekranına gelip hemen kendi kendine reset atıyor

Taktığınız diskte işletim sistemi mi kuruluydu ? Eğer öyle ise başlangıç diski olarak o başlıyor olabilir. Biostan sıralama ayarlayın veyahut taktığınız yeni diski söküp dışarıda formatlayıp tekrar bağlayın.
  7. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ bilgisayarı toplamak için para istiyorlar

Emek ve harcanan zaman her ne olursa olsun hakkını almak en dogal hakkı. Eve sıhhi tesisatçı geldiğinde ederin bu senin denilmediği gibi montaj konusunda da bu şekilde denmemeli. Neticede alt tarafı ordan oraya aktarıcak ne varki denilen durum. E iyi otur sen yap ozaman olarak dönebilir.
  8. MasterOfPuppets

Donanım Arşivi Forum Özel PC Taksit Yaparlar Mı ?

Evet peşin fiyatına yapıldı.
  9. MasterOfPuppets

Donanım Arşivi Forum Özel PC Taksit Yaparlar Mı ?

Ben dün gittigimde taksit yapabildik. Arkadaşlar oldukça ilgili sağolsun. Kısacası her karta olurmu bilemem ancak taksitle ödeme şansınız evet var.
  10. MasterOfPuppets

Forum'da mesaj atma sayıma nasıl bakarım ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ruetbe-sistemimiz-hakkinda.1687/
  11. MasterOfPuppets

Forum'da mesaj atma sayıma nasıl bakarım ?

Şahin123 80+ Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 70
  12. MasterOfPuppets

İtopya hazır sistem iade ?

Linki tıklarsanız orada da yazdığı üzere. Firma açıklaması şu şekilde, Montajı yapılmış sistemler kişiye özel hazırlandığından dolayı, ürünlerde bir sorun olmadığında iade/değişim yapılmamaktadır. Arıza olması durumunda web sitemizde bulunan GARANTİ KOŞULLARI kısmını inceleyiniz. Ayrıca bence...
  13. MasterOfPuppets

İtopya hazır sistem iade ?

Hazır montaj sistemlerde keyfi iade yok diye biliyorum bende. Bu tarz bir duruma girişmeden önce iyi araştırın derim. Ayrıca banka iadeleri de o kadar kısa sürede olmayabiliyor. Buna pek bel bağlanmaz.
  14. MasterOfPuppets

Beyaz Ekran Verip PC Restart Atıyor

Önce şöyle yap. İlk monitörün kablosu ile ikinci monitörü aktif kullan bak bakalım yapacakmı baktı yapıyor 2nci monitörü kendi kablosu ile tekrar bağla dene. Baktın yine yapıyor. Ondan sonra donanımsal kontrollere başla. Bu arada panel arızaları pc ye reset attırmaz eğer prizinde topraklama ile...
  15. MasterOfPuppets

Peki tek olarak diğer monitörü denediniz mi ?
  16. MasterOfPuppets

Ssd kırmızı ışık yanıyor

High level ın ilk zamanlarında ssd içerisinden bir led kırmızı şekilde blink yapıyordu kasa üzerindeki hddled gibi hatta bende olması lazım bulabilirsem çeker atarım fotoğrafı bunda da aynı durum olablir.
  17. MasterOfPuppets

İkinci ekrandaki masaüstü arka plan rengi var gibi. ikinci monitörü söküp onun bağlantısı ile bağlayın birinci monitörü bakalım yapacakmı aynı durumu
  18. MasterOfPuppets

Ssd kırmızı ışık yanıyor

Aldığınız ssd hikvision yada high level mi ?
  19. MasterOfPuppets

İçine tükürük giren sistem 1.5 aydır çalışıyor, daha bir şey olur mu?

Sıvı sıçrayan yerlere yağsız kontak sprey sıkıp hava kompresörü ile hava tutun.
  20. MasterOfPuppets

Kasa Camından Kalem İzi Nasıl Çıkar?

alkol ile çıkarabilirsiniz. ipa (izo propil alkol)
Top Bottom