Arama sonuçları: *

1. M

ARGB Portu Olmayan Anakarta ARGB Bağlamak.

Arkadaşlar Kasamda 6 Adet Fan Var. Üçü ARGB diğer üçü ise kasanın önündeki tuştan renk değiştirebildiğim pwm ile çalışan fanlar. Anakartım Asus Prime B450-Plus. anakartımda argb portu olmadığı için argb fanlarımın ışıkları yanmıyor. şu aşağıdaki kontrolcüyü alsam. hem pwm fanları hemde argb...
  2. M

Bilgisayara format atıyorum bu ekran çıkıyor.

Çözüldü
  3. M

Bilgisayar Donup Kalıyor. Lütfen Yardım.

Sorun Çözüldü. Sleeve Kabloları Çıkardım. Psu Kablolarını Kullanıyorum.
  4. M

Bilgisayar Donup Kalıyor. Lütfen Yardım.

Arkadaşlar Son 1 haftadır bilgisayarım ile oyun oynarken veya masaüstünde takılırken bilgisayar aniden donuyor. ve o ekranda öyle kalıyor. kesinlikle mouse klavye çalışmıyor ekran öyle donup kalıyor kasayı kapatıp açmayana kadar düzelmiyor. 2 tane ekran kartı test ettim ikisinde de aynı sorunla...
  5. M

Rtx 3060 - Ryzen 5 3600 PUBG steam kasma sorunu

Sorun devam ediyor maalesef
  6. M

Directx kaç yaptın?
  7. M

Tamam bekliyorum sende de rtx 3060 mı vardı? İşlemcin nedir
  8. M

Galax Rtx 3060 white 1636632800 Apex legends oynuyorum hiç kasma yok ama Pubg kasıyor nedense anlam veremedim. Driver en son sürüm müsait bi zamanda silip yükleyeceğim 1636632843 Bana Pubg ayarlarının fotoğrafını atma şansın varmı?
  9. M

arkadaşlar pubg indirdim. çok kasıyor ve çimler gidip geliyor nedeni ne olabilir? ve otomatikmen ayarları en düşüğe alıyor. Ryzen 5 3600 Rtx 3060 16 GB RAM 500gb m2 ssd
Top Bottom