Arama sonuçları: *

1. Mays

Mavi Ekran Oyuna girerken ya oyun kapanıyor yada pc kendi kendine yeniden başlatılıyor

Sorun nedir bilemiyorum ama Apex'den dolayı olması muhtemel. Her güncellemeyle yeni sorun getiriyorlar.
  2. Mays

OBS Oyunu Görmüyor Siyah Ekran Kaydediyor

hangi oyun ?
  3. Mays

Ekran karti kullanımı

Bu videodaki ayarları kopyalayıp kendi sisteminde test et. Mantıken aynı değerleri alman gerekir.
  4. Mays

Arkadaşlar bilgisayarım aniden kapanıyor

Soğutucuyu yanlış takılmış olabilir
  5. Mays

Ekran karti kullanımı

Düşük ayarlarda mı oynuyorsunuz ? Ekran kartı modeli nedir ? Ayarları yükselterek aynı fps daha kaliteli görüntü alabilirsiniz gibi geldi bana
  6. Mays

Ekran kartı stabil bir şekilde kullanılmıyor.

Bende youtubeden videolar izledim R3 2200g RX70 e hep darboğaz yapıyor. İşlemcini değiştirirsen sorunun çözülecek galiba sadece önceden neden bu problem olmadığını anlayamadım.
  7. Mays

Ryzen 7 2700x işlemcim ve RTX 2080 ekran kartım var ve oyunlarda drop yiyorum ve fps değerlerim olması gerekenden çok düşük sebebi nedir

Arkadaş şu videoyu izleyip 2080 superin bile kullanımının nasıl yüzde 85-90-95 de olduğunu açıklayabilir mi. Tutturmuş 1080 değil 2k kartı diye. . İşlemci kullanımı yüzde yüz oluyor demişssin başka bir şeye bakmaya gerek yok darboğaz oluyor. çözünürlük düştükçe yük işlemciye biner. 2k alırsan...
  8. Mays

Bence bir işlemci kullanımınıza da bakın ve işlemci sıcaklığına da. Büyük ihtimalle yüzde 90-100 arası bir şey görebilirsiniz.
  9. Mays

İşlemci kullanımı nasıl oluyor acaba. Darboğaz için yanlış bilmiyorsam işlemci yüzde yüz kullanımda olmalı.
  10. Mays

Peki fps de anlık düşüşler yaşıyormusun. 0 da düştüğü zaman drop yemen lazım. Bende de RX570 var. Rust, Apex de hep 99-100 de ama CS GO da 0-35-68 falan gidip geliyor. Fps düşüşü veya başka bir problem yaşamıyorum
  11. Mays

Ani Fps Drop sebebi

Kasma yapmadığı sürece fps düşüşlerinde sıkıntı olmaz, yeni ortam yeni kaplamalı yükler vs. dirext den bilmiyorum. varsa dediğim ssd-hdd olayını bi dene
  12. Mays

Ani Fps Drop sebebi

Her oyunda oluyor mu bu sıkıntı, Ram in az olması ciddi drop sebebi. Yine de ram den olmayabilir tabi
  13. Mays

Ani Fps Drop sebebi

Ram in kaç gb. Normalde oyun ayarları pc ayarları ile ilgili bir drop olmaması lazım. Sistemin gta5 için değil bütün oyunlar için fazlasıyla yeterli. Drop olayı sistemdeki herşeyden olabilir. ilk HDD ye bak, ssd varsa ssd ye at oyunu öyle dene, Ssd de ise hdd ye at öyle dene. Güç kaynağında bi...
Top Bottom