Arama sonuçları: *

1. MazeretimVarAsabiyimBen

Bilgisayar açılmıyor bu ekran geliyor

Düzeldi kankam çok teşekkür ederim 1724397410 Kankam çok teşekkür ederim düzeldi
  2. MazeretimVarAsabiyimBen

Bios pili bitince yine açılıyor bilgisayar diye biliyorum şuan hiç açılmıyor
  3. MazeretimVarAsabiyimBen

Arkadaşlar gece hiçbirşey yoktu kapattım sabah kalktım bu ekran geliyor ve kendi kendine kapanıyor yardımcı olur musunuz
  4. MazeretimVarAsabiyimBen

Windows update ve Erişim engellendi hatası

Orjinal windows kullanmıyorum yine de olur yapabilir miyim? hatanın orjinallik ile alakası yok ev arkadaşım orjinal kullanıyor onda da bayadır bu hata var
  5. MazeretimVarAsabiyimBen

Windows update ve Erişim engellendi hatası

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır windows mağazası, xbox uygulaması gibi birçok yere erişemiyorum güncelleme yapamıyorum. Sorunun çözümlerinin izliyorum hizmetlerden veya başka yerden ne yaparsam yapayım ERİŞİM ENGELLENDİ hatası alıyorum çözümü var mıdır. Eğer yok ise format atıcam bunun için ücretsiz...
  6. MazeretimVarAsabiyimBen

Bilgisayarım geç açılmaya başladı

kaçın altında olmaması gerekiyor
  7. MazeretimVarAsabiyimBen

nasıl değerler?
  8. MazeretimVarAsabiyimBen

ama windows SSD'ye kurulu. 1625820529 hangi siteden veya uygulamadan yapayım?
  9. MazeretimVarAsabiyimBen

Hayır, format mı diyorsunuz yani?
  10. MazeretimVarAsabiyimBen

Selam dostlar. i5 10400f MSİ h410m a pro T-Force 2x8 16 gb ram sandisk 240 ssd MSİ GTX 1650 Super Gaming X yaklaşık 8 ay önce bu sistemi topladım. Bilgisayar ilk başlarda 7-8 saniyede açılıyordu ancak yaklaşık 3 ay önce hard disk alıp kendim taktım o günden beri 25-30 saniyede açılıyor. Windows...
  11. MazeretimVarAsabiyimBen

anlamadığım şekilde 30 gb alan gitti

hayır hiçbir şey indirmedim 1610444059 tamam cs go 30 gb fifa 42 gb bi kaç program var 10 gb yapıyor aşşağı yukarı gerisi yok işte
  12. MazeretimVarAsabiyimBen

anlamadığım şekilde 30 gb alan gitti

pcde 240 gb ssd var bi kaç program ve cs go ile fifa kurulu sadece. 70-80 gb boş alan vardı bir gün bi baktım 30 gb kalmış. aradım taradım neyin yer kapladığını bulamadım. neden olmuş olabilir?
  13. MazeretimVarAsabiyimBen

Kac core cpu kullaniyorsunuz

2 core 4 thread kullanıyordum yeni PC dizdim monitörüm yok diye daha kurmadım o sisteme 6 core 12 thread aldım
Geri