Arama sonuçları: *

1. MccuddeN

Nvidia App Genel Ayarlar Nasıl Olmalı

Bu ayarlar nasıl olmalı dsr açıkmış ben onu daha yeni kendim kapattım. Dsr açılmalı mı eğer açılmalıysa ayar nasıl olmalı
  2. MccuddeN

Bilgisayarcı ortalama ücret ne ister?

termal macun işlemciyle aynı işte. Ekran kartının için açıp sıvıyı sürüyor.
  3. MccuddeN

Bilgisayarcı ortalama ücret ne ister?

2 ay önce kasa toplatmayı 600 TL'ye yaptırdım. Geçen hafta eski kasamı temizlettirdim 400 tl. Ekran kartınında macunu değiştirmesini istedim extra 200 tl daha vermiştim. Yer Ankara Eryaman
  4. MccuddeN

EA SPORTS FC 25 KASMA SORUNU

11 kullanıyorum
  5. MccuddeN

EA SPORTS FC 25 KASMA SORUNU

7800x3d rtx 5070 ti sistemdede kasıyor. Oyun kronik sorunlu. Korner felan kullanırken oyun cok kasıyor. Grafik ayarlarının hepsini otomatiğe çekince az bişey akıcı oldu. Eski gtx 1660 ti sistemimdede ayni sorun vardı 23-24 ve 25 de
  6. MccuddeN

Kasa Fan Hızlarım Çok Hızlı Dönüyor ve Yüksek Sesli

Kasa fanları rahatsız etmeye başladı. Çok hızlı dönüyor ve sesli. Cpu fanda hızlı galiba. Msi b850 gaming plus anakarta sahibim nasıl ayarlayabilirim yardım olabilcek varmı. Kablolar doğru mu takılı emin değilim pump sys fana bir şey takmam gerekiyor muydu
  7. MccuddeN

%100 Disk Kullanını Sorunu

Eski bir laptop var. Çok fazla yavaş 2 dakkada açılıyor. Arada film felan izlerim diye açıyorum chrome çok donuyor. Görev yöneticisine baktığımda %100 disk kullanını oluyor. Yavaşlık büyük ihtimal ordan geliyor. Ssd alırsam bu %100 disk sorunu çözülür mü?
  8. MccuddeN

Yeni Aldığım Sistemde Fazla Fan Sesi Gelmesi

i5 11400f stok fan takılı
  9. MccuddeN

Yeni Aldığım Sistemde Fazla Fan Sesi Gelmesi

Bugün yeni aldığım pc elime ulaştı. 3-4 saattir kullanıyorum. Fan sesi rahatsız ediyor. Hangi fandan geldiğini anlayamıyorum. Büyük ihtimal işlemcinin stok fanından kaynaklı zaten oyunlarda 90 dereceye çıkıyor. Boştayken 30-40 derecelerde ama yinede ses rahatsız edici. Kule tipi alırsam bu fan...
Geri