Arama sonuçları: *

1. Meeagle

Çözüldü✓ Acer nitro 5 Touchpad çalışmıyor

rica ederim hocam.
  2. Meeagle

Garip hocam eğer sürücüler kuruluysa burda anlatmışlar fn kullanmadan da basmayı deneyin.
  3. Meeagle

F7 nin altındaki olabilir mi hocam fn kilidi varsa fn+f7 ilede deneyin
  4. Meeagle

Hocam üstte touchpad açma kapatma düğmesi vardır. Bende ta ki onu görene kadar bayağı bi uğraşmıştım.
  5. Meeagle

Yüksek voltajdan dolayı PC etkilenir mi

Psudan kapalıysa düğmesi bir şey olmaz
  6. Meeagle

ACİL YARDIM LAZIMGpu masaüstü nde aniden%99a çıkıyor

Format atmak son çare daha iyi olmaz mı? Ben olsam kasperskyden de tarardım defenderla bir olmaz.
  7. Meeagle

sanmıyorum biosu güncellemen pek fayda etmez kaspersky indir komple tarma yap düzelmezse formatlık görünüyor.
  8. Meeagle

bios hariç hepsi gider
  9. Meeagle

Laptop kısa devre yaptı ama çözüm yok

Hocam aldığınız ramler orijinali ile değerleri aynı mı? Eski ramleri takıp deneyin birde. Laptoplar kolay kolay enerji yokken kısa devre yapmaz.
  10. Meeagle

Laptop kısa devre yaptı ama çözüm yok

Hocam anakartı bir fırça gibi bişeyle toz varsa süpürün soketleri kontrol edin sıkıntı büyük ihtimal ssd veya ramde
  11. Meeagle

Çözüldü✓ CD Yuvasına hdd takma ile ilgili sorular.

Mevcut üstündeki hdd hocam ssdyi tam performans çalışsın diye ana yerine takacağım dediğiniz gibi. Hddyi de cd yerine takıp 2.disk olarak kullanacağım. 1728210120 Analadım hocam teşekkürler.
  12. Meeagle

Çözüldü✓ CD Yuvasına hdd takma ile ilgili sorular.

Merhaba forumdaşlar, Hp marka bir laptopum var artık hddsinin ömrü doldu ssd ile değiştirmek istiyorum. Eski hddyi de cd yuvasına kızak ile takmayı düşünüyorum. Bu işlemi yaparken hddyi sıfırlamama gerek var mıdır yoksa direkt takıp wini ssdye kurup kullanmaya devam edebilir miyim? Bir başka...
  13. Meeagle

USB'den oyun oynanırmı?

Hocam gow ragnarok 190gb değil mi? Sizin usb 128 gb
  14. Meeagle

prizi prize bağlamak sorun yaratır mı

birbirlerine sıkı bir şekilde takılı ise bir sıkıntı olmaz hocam siz tabii daha güvenli olsun isterseniz duvardaki prize akım korumalı priz takın garanti olur.
Top Bottom