Arama sonuçları: *

1. Merdo.

LÜTFEN YARDIM BİLGİSAYAR AÇILMIYOR

tamam hocam umarım çözersin sorununu iyi geceler :peepokalp:
  2. Merdo.

Yok hocam Bios'un son sürümde olması gayet iyi fakat demek istediğim BİOS'u sıfırlaman BİOS reset tuşu var mı anakartında ? Sıfırladıktan sonra PC kendine geliyor diye biliyorum çünkü ben denemiştim.
  3. Merdo.

İşlemciyi çıkarıp tak geri daha sonra biosu sıfırla açılıyor öyle diye biliyorum. (Yanlış bilgi olmasın araştırmanı öneririm)
  4. Merdo.

Oyunlarda Ultra ayar takıntılı mısınız ?

Ona göre de yol alırız sorun değil :D 7900XT üzmez devam 2K oynamaya
  5. Merdo.

Oyunlarda Ultra ayar takıntılı mısınız ?

O yüzden 7900XT Nitro ekran kartını aldım ömür boyu 2K ve 4K da oynayacağım zevkle :D
  6. Merdo.

Wi-Fi adaptör önerisi

Hocam genelde PCI-E kartlar öneriliyor ama USB'lerde iyiymiş şimdi attıklarınıza bakıyorum da çoğu kişi memnun neredeyse.
  7. Merdo.

Wi-Fi adaptör önerisi

Adaptör önerisi istiyorum beyler. USB Wi-Fi'de olur fark etmez ama sağlam olsun.
  8. Merdo.

SSD aldım ama yeni basit birim yapamıyorum

Güle güle kullan M.2 SSD'ni :peepokalp:
  9. Merdo.

SSD aldım ama yeni basit birim yapamıyorum

Hocam biliyorsun bu işleri benim sorunu da senin sayende çözmüştüm. Günaydın bu arada :)
  10. Merdo.

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

Yıl olmuş 2024 AMD halen ekran kartlarının yazılımlarına çare bulamadıysa ne bileyim.
  11. Merdo.

Gigabayte anakartın biosu guncellenmıyor

Yükleniyor resmen BIOS ama yeniden yüklendiğinde yüklenmemiş olması yeni gelen güncelleme hatasından dolayı kaynaklanabilir.
  12. Merdo.

Çözüldü✓ Aşırı Donma ve Kasma Sorunu

işlemcinin sıcaklığı ne durumda oluyor ? İşlemcinin termal macunu yenilendi mi ? Eğer yenilenmediyse o yüzden de performans düşebilir şuan aklıma gelen bunlar hocam.
  13. Merdo.

Çözüldü✓ Aşırı Donma ve Kasma Sorunu

W11 İyi sistemler için güzel hocam belki o yüzden performansı düşüyor olabilir.
  14. Merdo.

Çözüldü✓ AMD rx7900xt AMD 5 8600g 2k darboğaz yapar mı

7600x alabilirsin hocam 8600g yerine
  15. Merdo.

Parça değişim tavsiyesi istiyorum

İşlemciyi r7 5700x3d yap ekran kartını 4060 TI
  16. Merdo.

sürekli fps drop yiyorum

Yani kasanın hava akışı çok rahatlatamıyorsa PC içini sıcaklıktan dolayı da düşebilir FPS
  17. Merdo.

sürekli fps drop yiyorum

AMD programından ekran kartı ayarlarını performans olarak ayarla bakalım öyle düzelecek mi.
  18. Merdo.

Çözüldü✓ PC bozuldu acil yardım gerek

Bende RDR nasıl oynayabiliyor diye şüphe ettim hocam hahaha meğersem video imiş.. :D
Top Bottom