Arama sonuçları: *

1. Merdo.

Sstemim oyun oynarken kapaniuor

https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-forum-resim-yukleme-rehberi-gecici-cozum.1221485/ Bu hocamızın attığı şekilde dediklerini okuyup çok rahat fotoğraf atabilirsin hocam.
  2. Merdo.

Ekran kartının PCI-E slotunu yukarıdan çekip atar mısın hocam birde yanlardan fotoğraf çekip atabilir misin öyle bir imkanın varsa detaylı incelemiş olurum
  3. Merdo.

Ekran kartı PCI-E slotuna oturdu mu hocam ? yani ekran kartının ucundaki altın uçlar PCI-e slotuna girmesi lazım zaten ekran kartı PCI-E giriş yeri Anakart'daki PCI-E slotuna hiç bir zaman tam olarak giremez ama altın uçları sokman lazım. Eğer bu yukarıdaki dediklerimi doğru şekilde yaptıysan...
  4. Merdo.

SİSTEM GÖRÜNTÜ VERMİYOR

Pili çıkarmak gerekli hocam
  5. Merdo.

SİSTEM GÖRÜNTÜ VERMİYOR

evet hocam. Pinleri R9 9900X işlemcimi takarken anakart pinlerine baktım yamulan filan yoktu.
  6. Merdo.

SİSTEM GÖRÜNTÜ VERMİYOR

BİOS Resetle hocam eğer olmazsa tek ram olarak çalıştır ben öyle yaptım.
  7. Merdo.

SİSTEM GÖRÜNTÜ VERMİYOR

Hocam benim sistem dual channel çalışıyordu fakat thermalright güçlendirme kitini söküp işlemci kendi orijinal braketini taktım anakarta thermalright kitini söktüğümde arka braket kaymıştı aşağıya doğru onu elimle tutup vidaları sıkıp yerine oturttum ama çok sıkı değil hani eşit derecede. Ama...
  8. Merdo.

Ekrannkartını nasıl takacağım

Benim anakart msi pro x870-P olduğu için fotoğrafta çizdiğim yer ekran kartım RTX 5080 EXG olduğu için söktüğüm zamanlar biraz zor takıyorum hocam temas etmeyebiliyor DP kablosuna güç veremiyor veya yanlış taktığımdan dolayı da öyle olabilir sence ne olabilir sorun ?
  9. Merdo.

Ekrannkartını nasıl takacağım

Hocam mesela ekran kartını takarken ortadan mı bastırmak lazım ? Ben ilk baş takarken her zaman sağ kenarından baskı uyguluyorum hata mı yapıyorum ?
  10. Merdo.

DRAM IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR PC AÇILMIYOR

Düzeldi mi hocam peki ? Eğer düzeldiyse yeni ram mı satın aldın ?
  11. Merdo.

5070'e 650W psu yeter mi?

Yetiyor lakin ilerleyen zamanlarda yeni bir ekran kartına geçmek istersen 850W daha iyi olur.
  12. Merdo.

Windows 10 dan 11 e geçiş sonrası sıkıntı

Valla hocam düşük sistemliler için W10 daha iyi olur ama senin sistem ideal ve W11 çok rahat kaldırır.
  13. Merdo.

Windows 10 dan 11 e geçiş sonrası sıkıntı

Normal windows üzerinden değilde hocam temiz bir formatla geçmek daha temiz kurulum olur ve stabil.
  14. Merdo.

Rx9060xt 16gb oyun performansı

Optimizasyonu bozuk olan oyunlar dert oluyor :D
  15. Merdo.

Ekran kartıma ne oldu

AMD ekran kartlarını dışlamak pek yakışmıyor. Nvidia ekran kartları daha güvenilir oluyor driver konusunda fakat AMD ekran kartları da kötü değil.
  16. Merdo.

FPS 180 OLUNCA KASMA HİSSİYATI

Gysnc açılmalı hocam zaten monitörün destekliyorsa ve ekran kartın.
  17. Merdo.

Monitör Display Port no signal Hatası

Nasıl çözdün acaba hocam ? Konu 2 yıl eski ama bende de aynı sorun oluştu durduk yere.
  18. Merdo.

Bilgisayar Donuyor, Fanlar Hızlanıyor – Yardım

Ekran kartı ile alakalı galiba sorun hocam driver silip yükledin mi ?
  19. Merdo.

Çözüldü✓ Rx6800xt küçük bir giriş var ne işe yarar

O kadar bilmiyorum hocam
  20. Merdo.

Çözüldü✓ Rx6800xt küçük bir giriş var ne işe yarar

USB Type-C VirtualLink yani VR gözlükleri için tasarlanmış hocam.
Geri