Arama sonuçları: *

1. M

Arkadaşlar bu bilgisayarı kaça satışa koyayım

İstanbul içi ise yönlendirim arkadaşa 10 12 k arası sistem arıyor sorun da yaratmaz iyi çocuktur
  2. M

Valorant ve Diğer Oyunlarda Yıllardır Gecikme Sorunu

Bilek ağrıların veya kas güçsüzlüğü de olabilir ben sırt gününde sonra oyun oynayınca mesela mouse boşmuş gibi geliyor antreman sonu ekstra bilek çalıştığımdan dolayı mesela ilk maçta iyi olman sonraki maçlarda bileğinin yorulması gibi bir olay olabilir mi acaba
  3. M

Valorant ve Diğer Oyunlarda Yıllardır Gecikme Sorunu

Razer viper mini de sensör sorunu oluyordu mousepad bende kullanıyorum onda bi sorun yon ama mouse değişmeni öneririm farede sorun varsa sistemin de monitörün de çok iyi onlarda sorun olduğumu düşünmüyorum 1730183779 Ama aklımı karıştıran sorunun bazen olup olmaması oyunda interneti takip ediyor...
  4. M

i5 12400F RTX 3060 Ti sistem ne kadar eder?

Hocam ayıptır sorması işlemci ve ekran kartının termal macunlarını değişiyor musunuz belki çok ısınıyordur ve bu yüzden düşüyodur fps 300 400 tl çözersiniz temizden
  5. M

7500f valorant'da 360fps altına düşermi

Aynı sorun hocam güncellemeden önce aynı ekran kartı işlemci ile 400 500alıyordum 200 lere kadar düşmeye başladı
  6. M

PC Anlamsız olan fps farkı

afterburner soğutmayı yükseltiyor olabilir ama bana ban yedirdi 1711197676 bende de aynı açınca 100 fps fark ediyor 400 den 500 e atlıyor
  7. M

Samsung Odyssey G3 Ekran Karanlıklığı

Ss de renkler normal va panel olduğu için karanlık gelmiş olabilir
  8. M

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

monitör ile alakalı bende 165 hz var 3060 12100 f rahat besliyor sıfır fps drop fortnite pubg rdr gow spiderman tarzı oyunların hepsini denedim işlemci hiç birinde dar boğaz yapmadı 10 k 3050 demişsin bide ben 12000 e full sistemi aldım yazın o kadar arttı mı ya
Top Bottom