Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

Bilgisayara sebepsiz giren drop

Hocam şu anda öyle kullanmaktayım. 1 tb’da sadece yüksek alan isteyen oyunlar var. Onun dışında sistem vb. Geri kalan her şey 500 gb’lık ssdde.
  2. Messinin kramponu

Evet hocam. Ramleri test ettim ve sorun bulamadım. 2 ssd var fakat 2. Ssd’yi pek kullanmıyorum. Windows ile oyunlar tek bir ssdde kurulu.
  3. Messinin kramponu

Her ikisindede yaşıyorum hocam. Daha çok oyun oynarken oyunu kapattıktan hemen sonra oluyor ancak birkaç kez boştayken yaşadım.
  4. Messinin kramponu

M2 45 derece, Sata 40 derece gösteriyor.
  5. Messinin kramponu

Hocam parçaların sıcaklıkları oyunlarda 65-75 arası, boşta iken 35-45 arasında dolaşmakta.
  6. Messinin kramponu

Hocam donma problemi ortadan kalktı ancak şimdi ise bilgisayar kilitleniyor. Ctrl+alt+delete veya alt+tab gibi kısayollar çalışmıyor. Sadece fare imlecini hareket ettirebiliyorum. Hiçbir programa veya klasöre tıklayamıyorum. Memtest86 ramlerde bir sorun tespit edemedi. Bilgisayarı formatladım...
  7. Messinin kramponu

BIOS eskiymiş hocam. Güncelledim ve sorunum düzeldi. Yardımınız için teşekkür ederim.
  8. Messinin kramponu

Bu haftalarda olmaya başladı hocam.
  9. Messinin kramponu

Bilgisayar program fark etmeksizin her zaman donuyor. Bazen tamamen masaüstü donuyor ve hiç düzelmiyor. Driverları sil indir yaptım ancak değişen bir şey olmadı. Sıcaklık değerleri hem işlemci hem ekran kartı yük içerisindeyken 60-65 derece arası dolaşıyor. Virüs taramasında sonuç çıkmadı. •RTX...
  10. Messinin kramponu

Bilgisayarı her yeniden başlattığımda wallpaper siliniyor.

Bilgisayarı her kapatıp açtığımda wallpaper siyah ekran oluyor. Virüs taraması yaptım virüs yok. Neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl düzeltebilirim?
  11. Messinin kramponu

Bilgisayarım açılmıyor.

Evet hocam. 8 gb çalışıyor şu an. 1699387424 Sorunu kısa bir süre sonra tekrar yaşadım.
  12. Messinin kramponu

Bilgisayarım açılmıyor.

Hocalarım merhaba. Daha fazla uğraş sonucu ramden kaynaklandığını öğrendim. Şu an bilgisayardaki bütün parçalar sapasağlam çalışıyor fakat bir ram eksik.
  13. Messinin kramponu

Bilgisayarım açılmıyor.

Bilgisayarı açtığımda monitöre görüntü gelmiyor ve klavye, fare benzeri ürünler çalışmıyor. Sadece fanlar (işlemci soğutucusu, ekran kartı fanı dahil) çalışıyor. Bilgisayarın içini açıp ekran kartını, ramleri ve SSD’yi tak çıkar yaptım fakat sorunum çözülmedi. Gtx 1650 İ7 10700f Prime h410m-k...
  14. Messinin kramponu

Sistem darboğaz yapar mı

Darboğaz olacağını hiç sanmıyorum. Hayırlı olsun.
  15. Messinin kramponu

Virüs Ekran Kartı Sıfırlamadan Sonra Gitmiş Midir

Flash bellek ile yapmanız daha sağlıklı. Fakat yüksek ihtimalle gitmiştir.
  16. Messinin kramponu

Çözüldü✓ SİZCE BU İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI uyumlu mu? DARBOĞAZ OLURMU

Çıkaracağını zannetmiyorum. Hayırlı olsun.
  17. Messinin kramponu

Bilgisayardan duman çıktı

Hocam iyi haber bilgisayar açıldı (:
  18. Messinin kramponu

Hocam thermaltake’in bu modelinin fena olmadığını gördüm. Sanırım bu modeli alacağım. Bilgisayarın çalışıp çalışmama durumunu konuya aktaracağım. Yardımınız için teşekkür ederim.
  19. Messinin kramponu

Hocam thermaltake smart 650w alınır mı? 1679238452 Hocam eğer sistem patlamış ise ve yeni güç kaynağı takarsam yeni takılan güç kaynağı zarar görür mü?
  20. Messinin kramponu

Hocam birde kasa mATX. Sığmama gibi bir problem yaşar mıyım?
Top Bottom