Arama sonuçları: *

1. MrCodeX

Çözüldü✓ Bilgisayarımdan tam verim alamıyorum.

Ekran kartı driverı. Bu varsayılan olsun yani
  2. MrCodeX

Cbp işlemciyi turbo frekansına çıkarır bios güncelleyin ayar kapalı ise açın ve xmp'ye bakmış olursunuz. AMD driver da oyun modu da standart olsun
  3. MrCodeX

Biosta cbp ve xmp kapalı olabilir mi?
  4. MrCodeX

YARDIM RX7700XT WATTMAN HATASI

Çift monitör kullanıyorsan bir monitör kullan. Tek slot ram calistirmayi dene her iki slot (Expo da kapatıp dene) Windows otomatik driver updatleri kapat Driveri AMD driver utility ile silip tekrar kurun (kurulum sonrası muhakkak restart atın) driver oyun modu varsayılan olacak eğer olmazsa eski...
  5. MrCodeX

Uzun süre açmayınca Pc Açılmıyor

Belki boot sekmesinde ssd seçilmemiş olabilir
  6. MrCodeX

Cyberpunk2077 Donma Sorunu

Darboğaz yiyorsun o işlemci 1080p de beslemez. Birde en düşüğe aldığın zaman işlemciye daha fazla yük biner grafik yükselt
  7. MrCodeX

VALORANTDA ALDIGIM FPS NORMALMI?

tek bir videoya göre konuşmak doğru olmaz. Adamın driver, bios, windows vs ayarları farklı olabilir
  8. MrCodeX

7500f ve 7800xt 1080pde darboğaz yapar mı?

darboğaz olur ama rahatsız etmez
  9. MrCodeX

RX6800 24.5.1 surumunden sonra oyunlarda drop problemi

Ben 24.7.1 kullanıyorum sıkıntı yok
  10. MrCodeX

AMD Sistem Oyunlarda Shuttering Problemi

7700xt rx6800 seviyesinde bir kart ve ben 5600 ile online oyunlarda senin gibi sorun yaşıyordum 7500f alınca sorunum çözüldü
  11. MrCodeX

Çözüldü✓ Bilgisayarım Aniden Kapandı.

pc kapat. ekran kartında bios switch varsa değiştir ve pc başlat
  12. MrCodeX

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

O işlemci ekran kartı için yetersiz eskiden bende onu kullanıyordum. Pubg de FPS 144 bile görmüyordu şimdi 7500f aldım 300'e kadar çıkıyor FPS
  13. MrCodeX

RX 7700XT VE R5 5600

Windows sürümü farklı olabilir yada yapılmış Windows optimizasyonlari olabilir FPS aynı olmaz yani. Ama siz yinede bios guncelleyin. Biosta Xmp, sam ve cbp açık değilse açın Sogutucunuz iyi ve b serisi anakartiniz varsa oc yapabilirsiniz
  14. MrCodeX

RX 7700 XT Oyun Esnasında Görüntü Gitti

Ekran kartı üzerinde switch tuşu varmı? varsa pc kapalıyken onun yerini değiştirip pc çalışıtırın
  15. MrCodeX

Çözüldü✓ RTX 4070 Super vs AMD Ryzen 5 7500F Darboğaz veya uyumsuzluk olur mu?

Parçalar iyi 2k da darboğaz olmaz sadece anakartı B serisi yapsanız daha iyi olur +400tl fark ile işlemci 7600 yapılabilir
  16. MrCodeX

Sistemim yetiyo ama oyunlar kasıyo

İndirme mi yapılmıyor yoksa programda mı kart bilgisi istiyor? çünkü bende download'a bastığım gibi iniyor
  17. MrCodeX

Büyük ihtimalle laptop ısınıyor. Oyun içinde işlemci ve ekran kartı ısılarını kontrol edin. https://www.kaspersky.com/downloads/standard
  18. MrCodeX

YouTube da aynı sizin laptoptaki özelliklere sahip birisi batman City goty de 30-60fps arası alıyor ki dediğim gibi 60 altı kasar. Üstte dedikleri mi yapabilirsiniz.
  19. MrCodeX

Yani sistem çok iyi değil zaten. Batman için konuşuyorum 30-60fps arası verir fps 60 altına düştümü kasması normal. Ama önceden sıkıntı yoktu diyorsunuz öncelikle c diskinin çok dolu olmadığına emin olun, 3 yıldır kullanıyormuşsunuz muhtumelen hiç temizlemediniz parçalar çok fazla ısınıyor...
Top Bottom