Arama sonuçları: *

1. M

7800XT Coil Whine Sorunu

tabi kanka eğer yeniyse şansını dene. Denemenin zararı olmaz. Fakat değişim yapmazlarsa alışman gerekecek. Şöyle söyliyim benim pc yeni geldiğinde de sesten kuduruyordum arada bir kulaklığı çıkarıp dinliyodum üzülüyodum falan ama 1-2 ay sonra takmamaya başladım
  2. M

7800XT Coil Whine Sorunu

Kulaklık takılıyken duyup rahatsız olacak kadar yüksek bir ses varsa bi değişim istemeyi deneyin. Değişim yapacaklarını sanmıyorum ama dediğiniz gibi çok abartıysa şans verin. Eğer kulaklık takılıyken duymuyorsanız belli bi süre sonra alışabilirsiniz. Benim ekran kartında da deli gibi cw var ama...
  3. M

Çözüldü✓ Monitörün üstündeki çizgiler

hocam galiba servispoint asus cihazlara bakıyormuş. Servispointi arayıp, asus marka şu model monitörüm var ilgileniyor musunuz diye sorun. Evet derlerse sorunu söyleyin. Size kargo kodu verecekler o kod ile bedava yollayabiliyorsunuz. Sorunun ne olduğunu monitörün kutusuna bi kağıt yapıştırıp...
  4. M

monitörün arkasında seri numarası yazar onunla garanti sorgulama yapın internetten. Garantisi duruyorsa garantiye yollayabilirsiniz. Servispoint asus ile ilgileniyor mu bilmiyorum. Garantiye yollamazsanız o çizgileri kontrol edin az bir şey bile artarsa bilin ki aylar sonra o kısım tamamen...
  5. M

monitörün markası nedir? G24F-2 kullanıyorum bende de çizgiler çıkmaya başlamıştı ve giderek artıyordu. Benim en fazla alt kısımda vardı. Garantisi duruyordu servispointe yolladım 2 günde geri geldi panel değiştirmişler sanırım
  6. M

Bilgisayarım Açılmıyor, Yardım Gerek

hocam şimdi yapcam da bios pilini çıkardıktan sonra güç kablosunu da çıkarıp mi powera basicam? 1734020593 dostlar b650m gaming plus wifida bios pili nasıl çıkarılıyor çözemedim yardım eder misiniz
  7. M

hocam bios pilini çıkar tak yaptığımda da açılmazsa ne yapmalıyım? Sorun psuda ise eski psu'mu kullanabiliirim
  8. M

yok takılı kalmadı da kalsa bile pc neden kapansın
  9. M

Selamlar. Az önce lol oynadım. maç bittikten sonra pc durduk yere kapandı. Elektrikler gitti sandım ama gitmemişti. Gidip su içtim geri geldim kasanin gücüne basiyom açılmıyor. Prizde skntı yok. Gücü çıkarıp 3-4 kere power tuşuna basıp bir daha denedim yine açılmıyor. Durup dururken noldu buna...
  10. M

Ghosting, g-sync,v-sync ve overdrive

1) ghosting genelde düşük tazeleme değerlerinde olur, overdrive ayarlarını değiştirerek ghostingi düşürebilirsin fakat gecikme artabilir. 2) v-sync, ekranın tazeleme değerini, oyunun fps değeriyle eşit tutup ekran yırtılmasını engeller. Yani ghostingle alakası yoktur. g-sync nvidia'nın...
  11. M

Çözüldü✓ ASUS TUF B650M-PLUS ile Sıvı Soğutucu Yerleştirme Yardımı

şu 2 videoda kablolama düzeni kısmı var orayı izlemenizi öneririm. Hangi kabloları hangi deliklerden geçirmeniz gerektiğini falan öğrenebilirsiniz. Radyatörün pompa çıkışı kasanın ön tarafına denk gelse daha doğru olur. Kanalda başka bir sıvı soğutma videosu var. Buna da bakıp montajı...
  12. M

çözülmedi dediğin nedir hocam. Sen radyatörü nereye koyacağını sormuşsun. Sorun olduğunu söylememişsin ki?
  13. M

dk 12.11 e bakın bi hocam. En sağlıklısı üst tarafa koyup fanları da egzoz olarak kullanmak olur.
  14. M

Klasördeki videoların thumbnail'ını görmek

Selamlar. AMD üzerinden görüntü tekrarını kullanıyorum ve oyunlarda klip alıp duruyorum. Filmler ve TV diye bir oynatıcı kullanıyorum. Ekte gördüğünüz gibi şu an oynatıcının logosu görünüyor. Eski pcde logo yerine klibin başındaki sahne görünüyordu. Eskisi gibi klibin başını görme imkanım var mı?
  15. M

İstediğim fps değerlerini alamıyorum

7900 gre 2k kartı ve sen 7500f ile 1080pden düşük çözünürlükte besliyorsun :/ Darboğaz yapıyordur pubg zaten işlemciye abanan bir oyun. Acil 2k monitör al oyunların keyfini çıkar
  16. M

ANKARA İÇİ YARDIM MAMAKTAYIM

dostum zamanın varsa kendin halledebilirsin zor bi iş değil sadece zaman ister. 2 tane video attım videoyu ileri alıp montaj aşamaları nasıl yapılır detaylı izleyebilirsin.
  17. M

Yeni ESPOR Sistemimin Test Sonuçları Normal mi?

aynı galax modelinin 4070 super olanını almayı düşünüyorum. Isı değerlerini paylaşmışsın zaten. fan sesi ne durumda kartın? coilwhine varsa ne kadar duyuluyor?
  18. M

Yeni ESPOR Sistemimin Test Sonuçları Normal mi?

Hocam ekran kartı modeli nedir Bu arada yaklaşık 2 gün önce 7800x3d için frost commander alan bir arkadaşa uv yaptırmışlardı. İşlemcinin ısısı hem 60-65 derecelere düştü, hem de aldığı performans arttı. O işlemci ve soğutucuyla uv araştırmanızı öneririm
  19. M

FPS VE SICAKLIK DEĞERLERİM NORMALMİ (SİSTEMİ YENİ ALDIM)

gayet iyi. Müsait olunca OCCT indir ekran kartı ve işlemciyi 2-3 dakika test et sonuçları paylaş
  20. M

Bluetooth görünmüyor

Selamlar. Bluetooth görünmüyor. Yardımcı olur musunuz
Top Bottom