Arama sonuçları: *

1. M

Oyunda düşük ayarlarda drop giriyor ama ultra ayarlarda girmiyor

Hocam birisine sordum, monitörümün hz sordu, 165'e sabitle dedi fps'ini bende nvidia kontrol panelinden 165 sabitledim en düşük ayarlarda önceden girdiği gibi drop girmiyor, neden sabitleyince düzeldiki? hatta 100'e sabitledim 0 donma kasma şimdi.
  2. M

Ayarları biraz arttırmıştım yine drop girdi, gpu kullanımı %70 civarına çıkmıştı ama drop girince işlemcinin altına inmiyordu gpu, şimdi birazdaha arttırdım ayarları denicem böyle.
  3. M

Hmm hocam o zaman orta ayarları deniyim birde, o zaman ayarları yükseltip oynamalıyım değil mi?
  4. M

Hocam geldim eve şimdi en düşük ayarlara tekrar aldım işlemci kullanımı %20 %30 civarında, ekran kartıda %50 civarında drop girdiği zaman saliselik hemen gpu kullanımı işlemcinin altına düşüp geri çıkıyor neden?
  5. M

Teşekkür ederim eve döndüğüm zaman birdaha test ediyim, sorun anlaşılırsa yazarım.
  6. M

Darboğaz işlemcinin ekran kartından düşük olduğu zaman meydana gelen bir şey değilmi? Ters bir durumda ise bir sorun yaratmıyor deniliyordu 1687943194 Valla bilmiyordum bunu akşam bir daha afterburnerdan bakıp test ediyim teşekkürler.
  7. M

Hocam şuan bayramdayım, en yüksek ayarlarda %99-100 kullanıyordu, en düşük hatirlamiyorum eve gidince yazarım akşam FPS sınırı yok hocam 1687942785 Neden böyle yapıyor sizce?
  8. M

Arkadaşlar fivemde en düşük ayarlarda çok fazla saliselik takılmalar droplar oluyor ama ayarları en yükseğe aldığım zaman bu sorun ortadan kalkıyor, her iki ayarda da fps'im +100 GTX 1650 Süper R5 5600X - Arctic freezer Esports DUO BLACK Biostar B450M-H Crucial Ballistix 2x8 3200MHz CL16...
Top Bottom