Arama sonuçları: *

1. MustafaaY

"6700 XT ve AMD Sürücü Problemi

en son sürüm işte 10 gün falan oldu
  2. MustafaaY

lol oynamıyorum geçenlerde 1 el atmıştım hiçbir sorun yaşamadım
  3. MustafaaY

ddu ile silip temiz kurulum yapmayı dene. Seninle benzer aynı sistemi kullanıyoruz.
  4. MustafaaY

Çözüldü✓ MOUSE DEĞİŞTIRINCE FPS DÜŞÜŞÜ

4 diyecektim 5 yazmışım
  5. MustafaaY

Çözüldü✓ MOUSE DEĞİŞTIRINCE FPS DÜŞÜŞÜ

Bende i5 13400f var 5k da kullansam performans düşüşü olurmu acaba.
  6. MustafaaY

7800XT Coil Whine Sorunu

Asus Dual rx6600 kullanıyordum coil while biraz vardı. Asus Dual RX 6700 XT geçtim bunda da var tamamen şans işi ama sorun olacağını zannetmem belli şeyden sonra alışırsın zaten.
  7. MustafaaY

İntel İşlemci için hava sogutma önerir misiniz

Bilmiyorum hocam araştır iyice
  8. MustafaaY

İntel İşlemci için hava sogutma önerir misiniz

https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunun argb olanı var bende güzel soğutuyor benim işlemciyi
  9. MustafaaY

İşlemcimi Yükseltmeli miyim?

ekran kartım rx6600 yeter bence bunu yükseltmediğim sürece, fsp hyper h3 550w 80+ pro var. Hatta ekran kartımı ilerde rx6700 xt yapsam bile kaldırma ihtimali var gibi.
  10. MustafaaY

i5 13400f alıcam sanırım anladım hocam teşekkürler performans olarak %20 falan artış olur sanırım değilmi. 550w psu da sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum
  11. MustafaaY

i5 13400f alma ihtimalim oldu hocam ekran kartım ile ikisi nasıl çalışır sorun olmaz değilmi. Birde bu işlemci kaç sene götürür beni.
  12. MustafaaY

deniyim şansımı bakalım satılırsa i512400f e geçerim ileride bu işlemci yeter umarım.
  13. MustafaaY

sistemi komple satmayı düşündüm ama vezgeçtim uğraşmak istemedim hiç açıkcası hem yükseltmek daha mantıklı geldi. 1732037402 bence gitmez o fiyata ya kutusuz 2000tl kutulu 2500 civarı bilemedim
  14. MustafaaY

Hepsi var, işlemcinin garantisi 3 sene sanırım daha 1 sene daha garantisi var.
  15. MustafaaY

o bütçemi aşar biraz birde bu kullanmış olduğum işlemci kaça gider acaba yaklaşık 2-3 aylık daha. Garantiye göndermiştim yenisini yolladılar. 1732036807 şuan işlemci ucuz diye ilk onu düşünüyorum mevcut işlemcimide satarsam uyguna gelmiş olacak.
  16. MustafaaY

İmzada bulunan sistemi kullanıyorum yaklaşık 2 sene önce almıştım. i3 12100f satıp ikinci el veya sıfır i5 12400f almayı düşünüyorum. Daha sonra ekran kartı için Rx6700 xt yada RTX 4060 e geçme düşüncem var. İlk başta işlemciyi yükseltsem nasıl olur. Başka fikirleriniz varsa yazabilirsiniz...
  17. MustafaaY

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Fotoğrafa bakarken bile rx6600 ım bayıldı.
  18. MustafaaY

Mouse hareket ettirince gelen parazit sesi

buldunmu sorunu bende de var
  19. MustafaaY

Bilgisayara Görüntü Gelmiyor ve Ekipman ışıkları yanmıyor

Anakartı garantiye yolladım sorun yok diyorlar. Ekran kartında mı diyecem ama neden ekipman ışıkları yanmıyor ramlerde sorun yok anlamadım ya ne yapıcam.
  20. MustafaaY

Temizlikten sonra ekrana görüntü gelmiyor ve klavye&mousenin ışıkları yanmıyor

Sorunu çözdünüzmü çözdüysen nasıl hallettiniz.
Top Bottom