Arama sonuçları: *

1. Myronnn

Oyundayken ALT-TAB attığımda PC 1 FPS oluyor

Böyle oluyor. Yeniden başlattım ve hiç bir şey olmadı.
  2. Myronnn

Oyundayken ALT-TAB attığımda PC 1 FPS oluyor

Bu her zaman olmuyor arada sırada oluyor. Oyun oynarken ALT-TAB attığımda PC bir anda 1 FPS oluyor, her şey yavaşlıyor takıla takıla ilerliyor, bir süre sonra ( 1-2 Dakika içinde, bazen daha uzun) kendi kendine düzeliyor.
  3. Myronnn

Discord'da yayın izlerken mikrofon simgesi ışığı yanıyor

Discord'da birisinin yayınını izlerken konuşmasamda arkada bir ses olmadan mikrofon simgesi yanıp sönüyor, yayın sesi mikrofona yansıyor desem yayınının sesi kapatsamda aynı odadakilere sorunca ses gelmiyor diyorlar ama ışık yanıp sönüyor. Yayını izlemeyi bırakınca ışık düzeliyor ve yanmıyor...
  4. Myronnn

Mavi Ekran Durduk yere mavi ekran hatası.

Durduk yere bu hatayı aldım. Mavi Ekran Dosyası PC Özelliklerim; CPU : AMD Ryzen 5 5500 GPU : Sapphire RX6600 Kasa : Bitfenix Nova Mesh SE PSU : Bitfenix 700W Formula 80+ Bronze RAM : GeIL EVO Spear 16GB 3200MHz CL16 SSD : WD SN350 480GB NVMe M2 Anakart : Gigabyte B450M H
  5. Myronnn

Bilgisayarın Test Değerleri Nasıl ?

Tamamdır teşekkür ederim.
  6. Myronnn

İşlemci sıcaklığı stok fan olduğundan dolayı düşünüyorum, Bilgisayarı alalı 5 ay felan oldu SSD testleri o şekilde normal sanırım. 1664281079 8X MSAA test yaptım FPS Ortalama 17 oldu Sıcaklı yine aynı şekil max 74'tü.
  7. Myronnn

AİDA 64 5 DAKİKA TEST İŞLEMCİ MAX 86 DERECE GÖRDÜ. FURMARK 0XMSAA 5 DAKİKA TEST ORTALAMA 120 FPS, MAX SICAKLIK 74 DERECE OLDU. PRİME95 VE FURMARK AYNI ANDA ÇALIŞTIRIP 30 DAKİKA YAPTIĞIM TESTTE FURMARK FPS ORTALAMA 120 SICAKLIK MAX 74-75 DERECE OLDU, PRİME 95'TE İSE SICAKLIK MAX 95 DERECE...
  8. Myronnn

Çözüldü✓ Gta 5 online kasma sorunu

Ram'den olabilir 8GB Ram GTA 5 gibi oyunlarda yetersiz kalabiliyor.
  9. Myronnn

Minecraft saniselik takılma sorunu

Yardım edebilecek varmı ?
  10. Myronnn

O nasıl cevap ? :D
  11. Myronnn

Minecraft'ta hangi ayarı yaparsam yapayım sürekli takılmalar oluyor. Bütün her şeyi denedim sistemi alalı 3 4 ay oldu hep böyleydi. Çözemedim bir şekilde. Optifine kullanıyorum. Java son sürüm. Driver güncel. CPU : AMD Ryzen 5 5500 GPU : Sapphire RX6600 Kasa :Bitfenix Nova Mesh S PSU : Bitfenix...
  12. Myronnn

Ryzen 5 5500 & RX 6600 Sistemimde Normalin Altında FPS Alıyorum

Youtubede izlediğim teste göre csgo'da 350 FPS ortalama alıyor ama benim bilgisayarda ortalama 250 fps alıyorum aynı haritada aynı ayarlarda. Konum farkından değil çünkü 4 5 tane maç attım. Hepsinde aynıydı birde Forza horizon 5'te normal 100 110 FPS Alıyor ama ben 80 FPS civarı alıyorum oda...
  13. Myronnn

RX6600 ve Ryzen 5 5500 Sistemde Drop Yiyorum BF5 Su üzerinde Pixelleşme Var

Hocam BF5 Ayarlarında aşağılardan 3. 4. tam bilmiyorum oyunum yüklü değil şuan, hatta ayarları tek tek kapatıp açın deneyin bir ayar görüntüyü bozuyor aşağılarda olması lazım. Onu bir deneyin onu kapatınca görüntü biraz düzeliyordu bende. Sistemim Aynı.
  14. Myronnn

Mavi Ekran Attempted write to readonly Memory mavi ekran hatası

Hocam sildim ama deniyeceğim bir şey yok, yani o mavi ekran 1 kere oldu birdaha olmadı.
  15. Myronnn

Şuan bilgisayar başında değilim denediğimde yazıcağım.
  16. Myronnn

Valorant, GTA 5, Fall Guys, ETS 2, Assetto Corsa hepsi orjinal.
  17. Myronnn

Easyanticheat diye bir şey bulamadım. Mavi ekran 1 kereliğine oldu şuan dolaşıyorum zaten.
  18. Myronnn

Neyi deniyim ? Anlayamadım.
  19. Myronnn

Minidump dosyası paylaşmayı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Düzenleme: İnternetten bakıp yaptım tam yapabildimmi bilmiyorum. 081422-10921-01.rar Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Chromede gezerken bir anda bu hatayı aldım.
Top Bottom