Arama sonuçları: *

1. Naglfar

Oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor

Güç kaynağı modeli nedir?
  2. Naglfar

Oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor

Darboğaz kapanma yapmaz. Kapanmayı yapacak parça ya ram ya psu'dur. Fanlar dönmüyor değil mi kapanma olduğu sırada yani komple sisteminiz kapanıyor.
  3. Naglfar

Format Sonrası Mavi Ekran sorunu

%10'luk kısmı da şimdi tamamlamış oldun (y) lmvm nvlddmkm : Nvidia sürücüsünün tarihini gösterir. lmvm amdkmdag: Amd sürücüsünün tarihini gösterir. lmvm igdkmdn64: Dahili İntel sürücüsünün tarihini gösterir. Bu komutları kullanabilirsin. Takıldığın yer olursa etiket at, yardımcı olurum.
  4. Naglfar

DDR5 anakartların biosunun her versiyonun stabil olmadığını sen de biliyorsun ben de biliyorum değil mi? Ayrıca minidump dosyasındaki her yüklenmemiş, hatalı modüllere bakıp yorum yapsaydık bu iş bitmezdi. Sana tavsiye olsun önce stackleri incele sonrasında ekran kartı sürücüsünün güncelliğini...
  5. Naglfar

Dostum her minidump dosyasında !sysinfo machineid yazıp bios güncelle demek çözüm değildir. Hatta sistemin stabil ise stabilitesini bile bozma ihtimali vardır, yapma. 2. olarak konunun anti cheatler ile alakası yok, windows dosyalarında bozulma var. DİSM aracı ile onarma önerebilirsin aklında...
  6. Naglfar

Mavi ekran hatası yardımcı olur musunuz

BİOS güncellemesi ile çözülecek bir sorun yok ortada. Aldığın sorun mouse sürücüsü kaynaklı. Varsa driverini yükle yoksa chipset sürücünün güncel olduğundan emin ol. Usb veriyolu driverları chipset sürücüsü ile güncellenir.
  7. Naglfar

Çözüldü✓ Kişisel Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı Hatası

Hatayı tetikleyen uygulama Riot'un Vanguard yazılımı. Sıklıkla sorun alacağını zannetmiyorum, tpm dediğimiz bir tür güvenlik çipi. Bu gördüğün TPM modulü. Anakartında bu porta takılıyor. Windows 11 ve Riot oyunları için zorunlu kılınıyor.
  8. Naglfar

O halde kapatma, açık kalsın. Sorunun neyden kaynaklandığını öğrenmiş oldun, farklı bir hata alırsan atarsın. Sürücülerin güncel.
  9. Naglfar

Riot oyunlarını oynuyor musun? Windows 11 mi kullanıyorsun?
  10. Naglfar

TPM modulü kaynaklı hata almışsınız. Bios'dan devre dışı bırakabilir veya ara sıra mavi ekran almaya devam edebilirsin.
  11. Naglfar

Oyunu açarken pc kendiliğinden reset atıyor

OCCT ile Power testi yapın. Eğer kapanma oluyorsa sorun PSU kaynaklıdır, değiştirmeniz gerekir. Sadece görüntü gidip fanlar dönmeye devam ediyorsa sorun ekran kartı kaynaklıdır.
  12. Naglfar

Mavi Ekran Devamlı Mavi Ekran ve Minidump oluşmaması

Kullandığın disk nedir? Öncelikle CDM ile diskinizi sonrasında Memtest86 ile RAM'lerinizi test edip buraya sonuçları bırakın.
  13. Naglfar

Bilgisayarın sürekli mavi ekran vermesi

Sorunun Vanguard ile alakası yok. AMD ekran kartının sürücüsünü güncelle sorun çözülsün. (y)
Top Bottom