Arama sonuçları: *

1. Nanaka

Loudness Eqoluzation ayarı çalışmıyor

herkesin bildiği klasik windows ses denetim masasında ki loudness eqoluzation ayarı çalışmıyor tıklıyorum shorta çekiyorum uygula diyip tamam a basıyorum fakat sese hiçbir etki etmiyor bilgisayarımı sıfırlamıştım geçen gün sıfırlamadan önce bu problem yoktu yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
  2. Nanaka

2.monitör oyuna girince kararma sorunu

evet tüm oyunlarda böyle ya bir şeye elim çarptı klavye de bir kaç tuşa bastım yanlışlıkla sanırım ondan sonra oldu
  3. Nanaka

2.monitör oyuna girince kararma sorunu

Arkadaşlar benim 2. monitör oyuna girdiğim de kararıyor bunu nasıl gideririm bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim bir türlü çözemedim...
  4. Nanaka

Gigabyte Anakart’da Undervolt nasıl yapılır?

Başlıkta ki gibi 5800x3d işlemcim var bunu biostan undervolt yapmak istiyorum çünkü hem performansın artıyor hem sıcaklığın düşüyor hem de harcadığı güç azalıyor nasıl yapabilirim gigabyte’ın biosu karışık geldi bulamadım.
  5. Nanaka

Mouse driver'ı arkada açık olmazsa seçtiğimiz ayarlar geçersiz mi sayılır?

Merhaba 5-6 tane farklı mouse kullandığım için hepsinin arkada farklı farklı driverlarının açık olmasını istemiyorum ben hepsinin ayarını yaptım bu driverlar açık olmazsa herhangi bir sorun olur mu ? mesela 1000 hz e seçili bende hepsi kapatırsam 1000 hz çalışmaz mı? ya da dpi geçerli olmama...
  6. Nanaka

Güvenli moda aldıktan sonra monitör açılmıyor

Merhaba bilgisayarımı güvenli moda aldım yeniden başlat dedikten sonra bilgisayar açılıyor klavye mouse ışıkları yanıyor fakat monitör de displayport no signal uyarısı alıyorum bunu nasıl çözerim lütfen yardım...
  7. Nanaka

6900XT 5800X3D 1080P VS 2K FPS DEĞERLERİ

Merhaba ben 6900xt ve 5800x3d li sistem topladım ama şuanlık bütçem bittiği için 240hz1080p monitörüm de kullanıyorum geçici olarak, sorum şu ben 2k ya geçersem fps im azalır mı? sizce geçmeli miyim 1080p ile 2k arasında kalite farkı çok mu? ekran kartı kullanımı 99 larda falan oluyor o konuda...
  8. Nanaka

Bu kablolar ne işe yarıyor?

İşlemci fanımın tekinin rgb si yanmıyor bazı kablolar boşta ve anakartımda ki boşta olan yerleri de attım sizce sorun kablosunu atkmamamdan kaynaklı mı lütfen yardımcı olun fanlar çalışıyor sadece 1 tanesinin rgb si yanmıyor
  9. Nanaka

AMD SİSTEM TOPLADIM NE YAPMALIYIM?

Amd sistem topladım montajını gerçekleştirdim şuan kullanmaktayım şuana kadar discord steam vb. şeyleri saymazsak amd adrenaline software indirdim bir de ekran kartımın peogramını (sapphire trixx) başka ne indirmeliyim gerekli gördüğünüz şeyler neler amd için? bir de biostan xmp açtım sadece...
  10. Nanaka

En ucuz windows 10 pro keyi nereden alabilirim

En ucuz windows 10 pro keyi nereden alabilirim güvenilir bir site var mı ve anında kodu gönderen?
  11. Nanaka

Yani pc topladım kendim tek başıma montajlayabilir miyim?

örnek bi videonuz var mı tavsiye ettiğiniz? 1678196787 örnek bir video var mı güzel anlatan?
  12. Nanaka

Yani pc topladım kendim tek başıma montajlayabilir miyim?

Sıfırdan tek tek parçalar halinde satın alarak pc topladım bunları kendim montajlamaya kalksam becerebilir miyim daha önce sadece ekran kartını montajlamıştım bir de ram takabiliyorum o kadar :D bilgisayarcıya gidersem şimdi bir şey olur diye falan korkuyorum scammet hepsi
  13. Nanaka

Bilgisayardan duman çıktı

psu modelini bilmiyoruz eğer akım koruması cart curt koruması falan varsa sistemin zarar görmemiştir ama yoksa görmüş olabilir
  14. Nanaka

Çözüldü✓ Terzi kendi söküğünü dikemezmiş Lütfen yardım.

Hocam fazla fps alıyorsan olabilir fps i sabitleyebilir misin? bana da aynısı lolde oluyordu fps sabitleyerek çözümünü buldum
  15. Nanaka

Kurduğum sisteme kasa-psu ve soğutucu seçtim sizce uyumlu mu parçalar iyi mi?

RX 6900 XT alacağım bir kaç güne (model belirsiz öneri alabilirim) R7 5800X3D B550M-DS3H 16X2 CORSAIR 3600MHZ CL 16 RAM Şimdi bu sisteme kasa olarak; LIAN LI LANCOOL II MESH Psu olarak; CORSAIR RMX750W Soğutucu Olarak; Noctua NH-D15 bu parçalar uyumlu mudur sizce ? ve iyi mi seçmişim kötü...
  16. Nanaka

Sistemimi satıyorum ne kadar eder?

sııfr mıydı hocam ve aynı mıydı özellikler?
  17. Nanaka

2022 martın sonunda aldım işten eve geliyorum sonra spora gidip gelmek duş almak yemek yemek derken bana kalan akşamları 2-3 saat falan onda da lol falan atıyorum ya da bir şeyler izliyorum topladıktan sonra hevesimi de kaybettim zaten günlerce açmadığım bile oluyor bu pc toplama laneti harbiden...
  18. Nanaka

haklısın sanırım öyle
  19. Nanaka

zaten 15 yaptım ama kimse yazmadı yazan da pazarlık istiyor çok garip... 1677062042 ciddi söylüyorum ucuza koydum ona rağmen yok yani acaba buga dalan mı girdi anlamıyorum kasa ve ekran kartı modeli de çok iyi özellikle ekstrs olarak onu seçtim pc almayı düşünen varsa eğer o fiyata özelden link...
  20. Nanaka

Sistemi satmayı düşünüyorum ne kadar eder sizce?

7 ye satılamaz 6 falan anca eder ben 3060ti i512400f li +işlemxi soğutuculu pc mi 14 e satamıyorum :Ddd
Top Bottom