Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Benim cihazım aynı anda kaç tane roblox acar

işlemciden ziyade ramden falso yer rami 8-16 falan olsaydı yapardı arkadaş 8 gb ram 9100f ve 1650 ile 4 tane açıyor.
  2. Necromancerr

Benim cihazım aynı anda kaç tane roblox acar

3-4 açmaz muhtemelen özellikle 4 gb ram ile 2 tane açar ve oynatırsa öpüp başına koysun roblox rami sağlam tüketiyor
  3. Necromancerr

9800x3d bios güncelleme

kanka biostakinde bios build diyor biosun çıkış değil yapım tarihi, biosta yazan ile sitedeki çıkış tarihiyle tutmaması normal
  4. Necromancerr

9800x3d bios güncelleme

tamamdır. işe gitmeden bakayım hızlısından
  5. Necromancerr

9800x3d bios güncelleme

biosta yazar mesela ben kendi biosumdan örnek verirsem (Gigabyte) F64 sürümü benim yüklediğim sürüm bak benimkinin üstüne 1 tam 2 beta sürüm çıkmış (Gigabytede d-b gibi takıya sahip olanlar beta sürümü)
  6. Necromancerr

9800x3d bios güncelleme

windows üzerinden güncellenmiyor maalesef o tarihin üstüne beta bile olsa bios çıktıysa tarih tutmayabilir.
  7. Necromancerr

9800x3d bios güncelleme

Beta güncellemelere pek bulaşma derim ryzen 9000 series olanı kurabilirsin eğer beta değilse
  8. Necromancerr

RX 7700XT'de geriye dönük oyun ve masaüstü ekran ve ses kaydı alınıyor mu?

ALT+Z yaparsan görürsün kanka oyundayken . masaüstünde oluıyormu bilmiyorum
  9. Necromancerr

İphondan PC’ye internet paylaşmam lazım taktik verin

wifi varsa hotspot aç kanka ama 15 gb bir sınırı var bilgine.
  10. Necromancerr

DDR 4 Den DDR5 Geçmelimiyim

pcyi kapamıştım yazdığın süreçte kasanı satma derim bu dediğim 3 parçayı sat sadece https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html...
  11. Necromancerr

DDR 4 Den DDR5 Geçmelimiyim

kule tipi+anakart+işlemci+ram yap 1660 dediğin oyunlarda hayli hayli iş görür elindeki anakart rami işlemciyide sat bütçe arttır biraz daha kaliteli anakart falan alırsın yada 32 gb ram alırsın.
  12. Necromancerr

DRİVER NASIL YÜKLENİR??

Hocam vatandan montajlı bile alınsa genelde kurmuyorlar ben 2020 döneminde ilk aldığımda mesela 3. parti bir yere kurdurmuştum yapmaktan korkuyordum o zaman bozulur kafasıyla. Şimdi bozulsa bile yenisini alırım rahatlığı olduğundan pek umrumda olmuyor
  13. Necromancerr

DRİVER NASIL YÜKLENİR??

windows kurmadan bunları kurmayı sana şöyle açıklayayım: Motoru olmayan arabaya modifiye yapmak.
  14. Necromancerr

Çözüldü✓ Valorantta Mavi Ekran sorunu

önemli değil umarım çözersiniz.
  15. Necromancerr

Öğrensen tatlı olur çözmen bir adım daha kolaylaşır 1732041812 maalesefki evet windows'un bu yanı kötü
  16. Necromancerr

şuanda 22h2 diye biliyorum 10 dan 11 e geçerken olmaz normal de ama sen temiz kurulum ile geri dönüceksin öyle bir durum var ortada
  17. Necromancerr

bilgilerini windowsun olduğu diskte maalesef koruyamazsın (tek bölümdeyse eğer) çünkü windows kurulumunda bunları sana sildiriyor
  18. Necromancerr

24h2 yapabiliyor bunu ben 23h2 kullanıyorum hala Ekran kartı,Chipset gibi sürücüleri ddu ile kaldırıp sayfasından tekrar yükleyebilirmisin.
  19. Necromancerr

İlk oynadığınız oyunu hatırlıyor musunuz ?

İlk Traviandı şimdi hatırladım sonra vice city ve nfs underground 2 di
  20. Necromancerr

BİLGİSAYAR YANDI ÇAT DİYE SES GELDİ

Ürünlerin hata payları vardır Asus,Seasonic,Enermax,Fsp gibi markalarda bu oran %10 aşağısındadır ve satış sonrası sağlam ve iyidir gidip rampage gamepower falan alıyorsan satış sonrası desteği iyi değil ürünün ne olduğu zaten belli diğer markalardaki %10 luk oran burdakilerde %20 gibi düşün Sen...
Top Bottom