Arama sonuçları: *

1. N

Darboğaz varmı? Yardım

Problem yok
  2. N

Rx7700 xt ekran kartı ile oyunda donmalar yaşıyorum

İşlemci sıcaklıklarınız ne durumda kontrol ettiniz mi ?
  3. N

Sistemim iyi olmasına rağmen aşırı düşük FPS alıyorum yardımcı olur musunuz?

Normal değil bir yerde problem olmalı
  4. N

Nvidia rtx4070 performansı düşük

İşlemciden dolayı olabilir hocam lol ekran kartı isteyen bir oyun değil.1080p mi kullanıyorsunuz ?
  5. N

Amd 9 9950x ve 4070 ti süper dar boğaz yaparmi yada bı sıkıntısı olurmu

Sistem oyun için alınıyorsa 9950x aşırı kaçmış.İsraf olur yani.
  6. N

İYİ SİSTEM DÜŞÜK FPS SORUNU

Bios ayarlarına bi karış hocam
  7. N

Çözüldü✓ Bilgisayarımı kaça satıyım

Öyle olmuş
  8. N

PSU YÜKSELTMELİ MİYİM

O zor
  9. N

Bilgisayar aldım ama angi parçalarda darbogaz olur bilmiyorum

Bi 8 ram takviye edersen çiçek gibi olur dostum.İşlemci bi acaba dedirtti bana ama... Ciddi sorun olmaz olursa da.İleride imkan olunca değişilebilir.
  10. N

İşlemci yenileme önerisi?

7500f alıp aradaki farkı anakarta vermek daha mantıklı bence hocam
  11. N

O zaman hayırlı olsun hocam, işlemci ne düşünüyorsunuz ?
  12. N

Hocam o zaman am4 devam et.Daha iyi bir tercih olur.
  13. N

Bütçen ne kadar hocam ?
  14. N

Sistem topluyorum yardımcı olurmusunuz

Genel fiyat verebilirsiniz o zaman hocam
  15. N

Sistem topluyorum yardımcı olurmusunuz

Çıkmaz hocam.Gayet güzel duruyor.Yalnız ürünlerin fiyatlarını da yazarsanız ona göre alternatif daha iyi şeyler önerebiliriz.
  16. N

Bilgisayarım mı hacklendi?

Muhtemelen öyledir hocam, geçmiş olsun.Hesaplarınız aldıktan sonra şifrelerini değişmeyi unutmayın.Ve mümkünse bilmediğiniz kaynaklardan indirme yapmayın.Onu oraya koyan kişi hayrına koymuyor.Hayrına koyan da var ama zor bulursunuz.
  17. N

Pc pubg fps drop yemek

Hocam o zaman biraz fps kısabilirsin.Yani seni rahatsız etmeyecekse 120hz sabitleyip öyle dene.Bunu ne kadar aşağı çekersen stabiliten o kadar artar.Başka bir çözüm benim aklıma gelmiyor maalesef.PUBG zaten optimizasyon problemli bir oyun..
  18. N

Bir tek ben mi böyle hissediyorum

Dostum sana bir kitap önereyim, okuduğumda hayata bakışımı, hedeflerimi, düşüncelerimi ve beni çok değiştirdiğini düşündüğüm bir kitap; William B. Irvıne Güzel Yaşam Kılavuzu.Sıkıcı kişisel gelişim kitapları gibi duruyor ama öyle değil.Stoacılık felsefesini günümüz koşullarını da göz önünde...
  19. N

Pc pubg fps drop yemek

Kanka monitörün yenileme hızına göre fps sınırı koy ki üstüne çıkıp fazla kaynak tüketmesin.Sorununa yüzde yüz çözüm olmaz ama dsha stabil değerler sunar en azından.Eğer oyun içinde sınırlama ayarı yoksa Nvidia denetim masasından da hallediliyor.
Top Bottom