Arama sonuçları: *

1. N

Sadece oyunda kapanan bilgisayar

Denemeye çalıştım ama otunu açtığım gibi kapandı bu sefer
  2. N

Yaptım hocam kapanma durumu falan yok avx512 de denedim 1722544644 Temizlendi hocam bugün bilgisayarcıdan geldim hepsi temizlendi
  3. N

reis formatladım direk bilgisayarı
  4. N

R5 5600 rx 6600 1722543696 Thermaltake tr2 st serisi 750 w
  5. N

Ortalama 5 dk oyuna 1 dk da kapanıyor
  6. N

Occt hocam
  7. N

Furmark da 8x msaa açık birde occt de cpu yu aynı anda strese testine soktum kapanmadı hatta yanında testmem5 de açıktı 3lü parçayı bi anda stres e soktum
  8. N

750 w yeterli derece de valo Cs de kapanıyor diğerlerinde de kapanır diye düşünüyorum
  9. N

Arkadaşlar merhabalar bilgisayarım hiçbir yerde kapatmıyor kendini ama bir tek oyunda kapatıyor oyuna girdiğim gibi 1 2 dk içerisinde kapanıp açılıyor bütün parçaları stres testine soktum testini yaptım ama hiçbirşeye rastlayamadım adam akıllı Windows formatlandı test ettiğim parçalar Gpu Ram...
  10. N

Sistemde anlık takılma ve ses takılması oluyor

eyvallah dostum teşekkür ederim bakıcam varsa deniyicem
  11. N

video izleyince sistemde takılma

arkadaşlar merhabalar yaklaşık 3 aydır falan bir sorunum var özellikle bilgisayarı ilk açtığımda çok yoğun oluyor youtube de video izlerken arka planda kaldığında veya normal de oluyor özellikle birşeyle ilgilenince sistemde sağlam takılmalar oluyor mavi ekran yediğindeki o dırrt sesi çok oluyor...
  12. N

Sistemde anlık takılma ve ses takılması oluyor

hocam dönüş alabilirmiyim aynı problem var bende de
  13. N

msi afterburnerde vega 8 yazıyor ama benim ekran kartım vega 7

sağolun teşekkür ederim
  14. N

msi afterburnerde vega 8 yazıyor ama benim ekran kartım vega 7

arkadaşlar 5600g kullanıyorum böyle gözükmesinmin sebebi nedir doğrumu gösteriyor
  15. N

amd radeon da yayın kısmı yok

hocam nasıl yaptın anlatabilirmisin
  16. N

oyuna girince sesi otomatik 18 e düşürüyor

hocam genel ses düşüyor kontrol ettim hiçbir oyunda ses düşük değil hepsinde 100
  17. N

oyuna girince sesi otomatik 18 e düşürüyor

arkadaşlar selamın aleyküm oyuna girince otomatik ses kısıyor masaüstüne tekrar geldiğimde ise eski haline geri dönüyor bunun sebebi nedir tüm ses ayarlarını sıfırladım bir işe yaramadı windows 11
  18. N

AMD Store Mi kullanılamıyor hatası

selamın aleyküm store mi yi kullanmak istiyorum da anlyamadım şimdi ne yapmam lazım seçemiyorum
  19. N

asus armory create çalışmıyor

arkadaşlar armory create çalışmıyor açılıyor tekrar kapanıyorum hizmetlere baktım asusun güncelleme hizmetleri kapalı açınca 1053 hatası alıyorum ne yapacğaımı bilmiyorum güncellemeden sonra oldu böyle ne yapmam lazım
  20. N

armory crate güncellemeden sonra açılmıyor

arakdaşlar yeni 1 saat önce güncelleme geldiğini farkettim güncelledim program açılmıyor daha doğrusu açılıp hemen sayfa gelmeden kapanıyor sil yükle işlemini yaptım da bir fayda etmedine yapmam gerek anakart : b450 tuf plus 2 işlemci : 5600g
Top Bottom