Arama sonuçları: *

1. NuriCans

Oyun Oynarken Bilgisayar Aniden Kapanıyor

İşlemci değişimi sonrası bios güncel mi? PSU yükseltme de gerekebilir
  2. NuriCans

YARDIM EKRAN GİDİP GELİYOR

Ramları eski haline çevirip deneyin.Hala oluyorsa kullandığın görüntü kablosunda sorun olabilir,gpu driverlerini silip yükleyin.İlk ramı eski haline döndürüp deneyimle
  3. NuriCans

PC Saatte 1 Mavi Ekran Veriyor

her şey güncel mi?Ram de olabilir diye düşünüyorum ram değiştirdin mı?Yoksa önceden yoktu şimdi mi mavi ekran vermeye başladı?
  4. NuriCans

Alt tab atarken ekran kararıyor ve 4 5 saniye sonra geri geliyor

Bendede oluyordu,genelde çözünürlükleri aynı yapınca düzeliyordu.Ama 2 kez duzeltemedim uygulamayı 1440x1080p ye aldım çözünürlükler farklı olmuştu ama düzeldi nedenini bilmiyorum
  5. NuriCans

OYUNLARDA KARINCALANMA

Şuan için maalesef yok ama monitörden olduğunu sanmıyorum
  6. NuriCans

OYUNLARDA KARINCALANMA

Hocam film greni kapalı dlss fsr de kapalı, aynısı forza horizon 4 ve 5 tede vardı sinirden sildim
  7. NuriCans

OYUNLARDA KARINCALANMA

Sistemi mayıs ayında aldım bu zamana kadar dikkat etmemiştim. Game Pass'tan Forza 5 oynuyordum sorun yoktu. Sonra oyunu bir daha açtığımda hafif bir bulanıklık vardı çok denedim ama çözemedim. Bu karıncalanma Forza 5'te de oldu sonra A Plague Tale requiem oyununda test ettim ama sorun yoktu ama...
  8. NuriCans

sistemim nasıl

Hocam bendede zotac ekran kartı var mis gibi çalışıyor soğutması iyi derecede kafaya takma zotacta bir sıkıntı yok
Top Bottom