Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Bilgisayar'ın üstüne telefon düştü bilgisayar çalışmıyor

Dün akşam maks 35-40cmden kasaya telefon düştü ama öndeki soketlerin olduğu yere düştü sonda pc dondu ve ekranı gitti. Bende bugün tozunu flnda alim dedim belki çalışır kablo fln oynamıştır diye hala aynı sorun devam ediyor. Pc açılıyor monitöre bir şey gelmiyor kapanıyor tekrar açılıyor Hdd var...
  2. OdinSonThoR

rampage rm-k60 drop plus kulaklık pedi

Furylevel kumaş ped vardı o uyuyor linki bulamam ama ararsan bulursun
  3. OdinSonThoR

valorant açılmıyor neden

4. OdinSonThoR

Ekranımın sağ altında siyahlık nedir

5dk önce oldu nasıl oldu bilmiyorum ama fotoğraflara yansımıyor nasıl gidecek bilen varsa yardım etsin 1671298106 ÇÖZDÜM SHADOW PLAYDEN KAMERAYI KAPATINCA DÜZELDİ :D
  5. OdinSonThoR

Fortnite kasma sorunu

ya yanlış anlamayın ama zaten oyunu pixel pixel oynayacaksa ne anlamı var oyun optimizasyonu çok kötü düşürmeye gram gerek yok 2018 den beri fortnite oynuyorum eskiden yine kötüydü ama bu kadar değildi
  6. OdinSonThoR

Mavi Ekran SINIRSIZ BAN YEMEK İSTİYORUM

O7 DOSTUM BELKİ BİR DAHA GÖRÜŞMEYİZ BB
  7. OdinSonThoR

Kredi Ertesi Gün Yatıyor Diye Yeni Sİstemi Alamamak :')

Sana göre zaten sorun yok abi Böyle sistem çıkarıyorsun sorun beklemeyi sevmeyen arkadaşlarda onlarda kendilerince haklı :) Gelecek ay aoc ayın ürünleri 3 monitör çıkarır gk500 2-3 mouse atsa okeyiz
  8. OdinSonThoR

Oyuncu koltuğu Önerisi

CarrefourSa da olan koltuğa baktım hatta deneyimledim. Benim kullandığım koltukla neredeyse aynı. Şahsen 2k ya kadar çıkacak olsam biliyorum az bir para değil ama Hawk alırım.
  9. OdinSonThoR

Oyuncu koltuğu Önerisi

Sana bir tavsiye vereyim. Ben anlık bir gaza gelip Şokta olan koltuğu aldım. Paranı biriktir en kötü onu al. Bence koltuk en fazla para verilmesi gereken yer sonuçta sağlık biriktirmeni öneririm Şok Cepte'den bak arkadaşların baksın onların adresine yakın vardır belki
  10. OdinSonThoR

Bilgisayarımda Trojen çıktı ne yapmalıyım?

En son yöntem olarak onu düşünüyorum. 0,5 Upload 10 downloadım var yedeklemem gereken dosyalara şimdi başlasam 3-4 gün aralıksız olsa yine yetmez. Ama bu gidişle yapacağım 1645977938 Sadece GTA 3 eski versiyonu arada indirir hüzünlenirim. Dosya taraması yapmadan indirdim ama aceleme gelmişti
  11. OdinSonThoR

Bilgisayarımda Trojen çıktı ne yapmalıyım?

Bugün defender bir çok trojen çıkardı. Format atmadan temizlemek mümkün mü? İnternet hızım yavaş 400 gb küsür dosyayı tekrar indiremem ne yapmam lazım?
  12. OdinSonThoR

CS:GO'da 150 FPS'i Geçemiyorum

FPS kısıtlayıcıyı kapattın mı?
  13. OdinSonThoR

1660 super oc ryzen 5 3500 düşük FPS sorunu !

Valorant yeni büyük denilebilecek bir güncelleme aldı düşük fps alması çok normal. Daha önceden bir sorun varsa bir fikrim yok.
  14. OdinSonThoR

Sistemim fazla mı ısınıyor?

Sorun varsa gönder garantiye. Voltaj ayarladılar benim işlemcide düzeldi. Pes 21 de fln 95 derece görüyor oda ağır.
  15. OdinSonThoR

Gece bilgisayarı en ses sessiz nasıl bırakabilirim

Hocam güç seçeneklerinden güç tasarufuna al. Msi afterburnerdan fanları kapat yada en sessiz moda al oradan yüzdelik dilimden ayarla 10 fln
  16. OdinSonThoR

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Tatava yapan çok olacak. Türkiye'de çok normal orjinal oyun alışkanlığı yok ülkede. He olmalı mı şu dönemde birinin 200 tl sırf 10-20 saatlik bir eğlenceye vermesi zor o nedenle pek umurumda değil. Ben oyunlara deneyim olarak bakıyorum 200 tl yine fazla asgari ücretle çalışan bir adamın o parayı...
  17. OdinSonThoR

Oyun Kasma (sadece valorant)

Valorant'da bende sorun yaşıyorum düzelmesini bekleyeceğiz. Optimizasyonu bozuk
  18. OdinSonThoR

Valorant düşük fps sorunu

Bilmiyorum bir sıkıntı olabilir. Yeni güncelleme geldi optimizasyonda bir sıkıntı mı çıktı acaba.
  19. OdinSonThoR

Valorant düşük fps sorunu

Dostlar düşük fps alıyorum 140-180 arası almaya başladım çıldıracağım. Monitörüm 60 hz ama yüksek gözükmesi güzeldi 300 fps iyiydi ama cidden çıldıracağım droplar hissedilmiyor ama bakarken tilt oluyorum. 1280x1024 oynuyorum, görüntü ayarlarım yüksek çok çekirdek şeysi açık vsync kapalı. Bu...
  20. OdinSonThoR

Windows Temp Klasörü?

Az çıkmış 60 GB çıktı benim.
Top Bottom