Arama sonuçları: *

1. O

molex kablo takmazsam ne olur

Eyvallah gardaşım teşekkürler yorumun için .. 1602719305 ilgilendiginiz için sizede teşekkürler ederim
  2. O

dostum herneyse yanı nasıl calısacak onu anlat :D 1602719208 neysem gelsın bakarız dostum :d yenı sıparıs verdım daha led zaten rgb dıoruzda
  3. O

sımdı bu fanın hem calısması ıcın hemde rgblerı yanması ıcın hem 3pın kabloyu hemde molexı baglamammı gerekıyor ?
  4. O

attıgım fanı aldım doostum ıste 3pınlı kabloyu taktıgım zaman hepsi calısmıcakmı dırek yanı sımdı ?
  5. O

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/wozlo-12cm-rainbow-sonsuz-renk-LED-RGB-kasa-fani-P425916747 Fan rgbnin calısması ıcın molex takmammı gerekiyor ?
  6. O

hayır yani almak ıstedıgim bilgi şu molex takmadan 3 pin kabloyu coklayıcıya taktıgım zaman rgbler ile fanlar calısıyormu yani onu ogrenmek ıstedım ben ?
  7. O

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/wozlo-12cm-rainbow-sonsuz-renk-led-rgb-kasa-fani-P425916747 bu fan hosuma gitti bunu alacagım bu molex kafamı karıstırdı ondan sordum yani coklaycıya taktıgım zaman dırek calısıyor
  8. O

3pın olan kabloyu coklayıcıya taktıgım zaman calısırmı yanı molex baglamadan ?
  9. O

Merhaba arkadaşlar , kasa fanı alacagım bu fanlarda molex kablo var artı 3 pın sadece 3 pın kabloyu taktıgım zaman calısırmı yada molex takmam şartmı ?
  10. O

xfx türkiye distribitörü

İ3 9100F işlemci bu kartı beslemez diyorlar aslı varmı sızce ondanda ısınabılırmı ?
  11. O

xfx türkiye distribitörü

bugun mesaı dısı yarın arayıp soracagım bakalım
  12. O

xfx türkiye distribitörü

Gerekli işlemler burdamı yapılıyor yoksa yurt dısınamı gidiyor ?
  13. O

xfx türkiye distribitörü

kartım arızalı garantiye gidicek orayamı gondercez ?
  14. O

xfx türkiye distribitörü

Arkadaşlar xfx ekran kartlarının türkiye distribitörü varmı acaba bilen varmı ?
  15. O

WIN 10 GUNCELLEMESI

Arkadaslar garıp bır olay yasadım wın 10 guncellemesı geldı kasaya guncelledım fakat sorun kı ekran kartı mhz hızı normalde 1286 memory 1750 gucnelledıkten sonra 1150 ve 2050 olmus sacma sapan seyler olmus pc acılırken mavı cızlıgı bı ekran gelıp sonra aclıyor nedir bu sorun acaba bılen varmı...
  16. O

gpu güncelleme sorunu

XFX RS XXX EDİTİON RX570 8 GB
  17. O

gpu güncelleme sorunu

Selam aleykum arkadaşlar iyi günler , gpu'yu aygıt yoneticisinden güncelledigim zaman adrenalın softwareyı kaldırıyor tekrar kuruyorum busfer dıger tarafa guncelleme gıdıyor sebebi ndir acaba software kullanmasam sorun olurmu =?
Top Bottom