Arama sonuçları: *

1. Omeraslan93

RX6600XT için driver ve ayar önerisi

https://www.amd.com/en/support/downloads/previous-drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6600-xt.html
  2. Omeraslan93

RX6600XT için driver ve ayar önerisi

24.3.1 dene memnunum
  3. Omeraslan93

Pcnin sorunu mu var anlamadım diskmi bozuk

Bu olayı çoğu laptop ta görüyordum. Kesin olarak neden yapıyor bilen var mı?
  4. Omeraslan93

Bu Sorunu Alıyorum Çözümü Nedir?

şakacı bill gates :ROFLMAO:
  5. Omeraslan93

Çözüldü✓ RX 6800 Ve R5 5600X FPS+DROP Sonunda Çözüldü!

2k monitöre geçince bence fps sabitlemene bile gerek kalmayacaktır.Bu arada amd uygulamasından spidermana fps sabitleme yapılmıyor mu?
  6. Omeraslan93

Bilgisayarım param parça oldu

Geçmiş olsun. İşlemci ile ekran kartını kurtarsan yeter. Zararın minimum olur. Açıp kasayı parçaları kontrol et.
  7. Omeraslan93

Bilgisayarım param parça oldu

Sebep neydi kasaya vurmasında. Ders az çalışıp çok oyun falan mı oynuyordun? Kavgada kasaya zarar vermek neden?
  8. Omeraslan93

Bios güncel olmadığı zaman sistemin fanları çalışıp ekranın gelmemesi mümkün mü?

Sıvı soğutmalar hakkında bilgim yok. Bilen kişiler bakacaktır. Önemli değil kolay gelsin
  9. Omeraslan93

Bios güncel olmadığı zaman sistemin fanları çalışıp ekranın gelmemesi mümkün mü?

Evet varmış destek demek ki sitede listeyi güncellememişler. Bios güncellemesinden sonrası ekran gelecektir. Bu arada bios güncelleyince ram frekanslarıda sıfırlıyor. Ram mhzlerinide ayarla görüntü alınca. Onunla ilgilide YouTube da video var.
  10. Omeraslan93

Evet eski işlemciyi takacaksın. Anakartının en son güncellemesini sitesinden bulup flas belleğe indireceksin. Takıp güncelleyeceksin. Eğer güncelleme başarılı olur yeni işlemciyi taktığında görüntü yine gelmezse işlemcide sorun var demektir. Bios güncelleme ile ilgili YouTube da çok video var...
  11. Omeraslan93

Eğer anakartın aldığın işlemciyi desteklemiyorsa görüntü gelmez. Ben r5 5500 işlemcimi a320 anakarta bios güncellemesi sayesinde gördürebildim.
  12. Omeraslan93

ssd sağlığıma bakar mısınız

Droplara neden olacaksa fc24ü d ye kurayım
  13. Omeraslan93

ssd sağlığıma bakar mısınız

Sağlığı bu durumda 2020 haziranda hazır sistemle almıştım.Bu durumu oyunlarda performanı etkiler mi?Adata 480gb
  14. Omeraslan93

Rx 6600 oyunda renkli pikseller

kanka sorun fc 24denmiş fifa 23 yükledim denemek için onda olmadı.
  15. Omeraslan93

Tm deniyim yemekten sonra
  16. Omeraslan93

Onu kurdum zaten 1711017211 Fc24 desteklemeyecek bir Kart değil
  17. Omeraslan93

Denedim farklı hdmi ve diplay aynı. İşin tuhafı sadece fifada var bu sorun. Cs2, bfv, rainbow six, forza 4 de yapmıyor
  18. Omeraslan93

Sadece en yakın zoom yapınca oyuncuya görünüyor. Sakalında ve saçında oluyor. Ekran kartım bir haftalık sıfır aldım. İade etmeli miyim? Veya garantiye göndermeli miyim? 1711002354
  19. Omeraslan93

İlk termal macun denemem nasıl

Karton kağıtla sildim.Sorun olmadı
Top Bottom