Arama sonuçları: *

1. O

Bilgisayarım bir anda hata verdi ve onarıma geçti.

Öncelikle bu sorunun bir çok sebebi olabilir. Benim tahminim Psu'dan kaynaklanıyor olduğu fakat emin değilim. Psu'nun 80 Plus sertifikası bile yok ve 500w çok düşük. Rx570 çok güç tüketiyor(Genel olarak Amd kartlar öyle) Aşağıda yazdıklarımdan sonra düzelmezse psu'yu kesinlikle değiştirmeniz...
  2. O

LoL aniden oyundan atma sorunu

İnternette sıkıntı yoksa eğer arka plan uygulamalarını kapatın. Windows update i ve Driverları kontrol edin. Antivirüs de çalışıyor olabililir ama bu olay sık tekrarlanıyorsa sorun büyük ihtimalle ramdedir.
  3. O

İşlemcinin her zaman 0.8 GHZ de olma sorunu.

Yabancı forumlara ve Reddit gibi yerlere de bakın belki orada çözümü bulabilirsiniz. Sorunu yaşamadığım için sebebi hakkında bir fikrim yok. İyi günler.
  4. O

Biosu güncelleyin isterseniz. 1586682328 Benzer şikayetler var internette belki sorunlu biostur.
  5. O

Laptop Ekranı'nı PC'ye Nasıl Bağlıyabilirim ?

Laptopta hdmi in veya dp in olması gerekli.
  6. O

İşlemci voltajını 1.2 ye düşürün bir daha deneyin
  7. O

Overclock ağır gelmiş olabilir base clock da deneyin belki düzelir.
  8. O

Oyunlar da ağırlık hissi anlık fps düşüşleri

Tek düşüş sebebi ram olmayabilir. Ekran kartı işlemci veya anakart fazla ısınıyor olabilir. CSGO nun çok fazla ram kullanacağını sanmıyorum. 1586679369 Windows Update ya da antivirüs çalışıyor olabilir,arka planda çok fazla chrome sekmesi açıksa ram yetmiyor olabilir. Ekran kartı driverlarını...
  9. O

hdmi mi dp mu?

Ben monitörümde ikisini de kullandım. Öncelikle ekran kartım Rtx 2060 fakat son gelen güncellemeyle freesync monitörler gsyncle uyumlu çalışıyor. Hdmi kablosuyla freesync 2 yi çalıştıramadım ve Nvidia kontrol paneli gsync i görmedi. Display Port u taktığım an freesync 2 aktif oldu ve gsync de...
Top Bottom