Arama sonuçları: *

1. O

Pcye güç geliyor ama tuşa basınca açılmıyor

hepsini denedim yer değiştirerek fotoğrafta çekmiştim sökmeden önce aynı sekil taktım ama bişey değişmedi
  2. O

sistem dün çalışıyodu bi termal macun yenilemesi yaptım sonra çalışmadı 1715605268 birde montaj yaparken sata kablosunu anakartın altında unutmuşum tam power swnin altında ona elleyince güç geldi fanlar faln dönmüştü
  3. O

sorun başlıkta yazdığım gibi anakarta ekran kartına güç geliyor tuşa basıyorum ama 0 tepki açılmıyor kısa devre deniyorum ondada tepki almıyor. 1715604376 kabloları doğru taktığıma eminim
  4. O

valoda fps saçma şekilde 20 30a düşüyor

ya poligonda falanda bi sıkıntı yokta oyunda oluyor 1701808219 onları denedim
  5. O

valoda fps saçma şekilde 20 30a düşüyor

normalde 200 300 arası aldığım valo 20 30da düşüyor saçam bi şekilde sebebi ne olabilir diğer oyunlarda fps düşüklüğüm yok
  6. O

Valorant fps saçmalığı

Merhbalar valorantta adam gördüğüm zaman fps 20 30a iniyor saçma bir şekilde bu 2 haftadır falan. Poligonda falan bir sıkıntı yok 200 300 arası gidiyor ilk oyuna girdiğimdede bir sıkıntı yok ama adam gördüğüm anda fps 20 30a iniyor cihaz güncel güncellemeleri yapılı sebebi ne olabilir...
  7. O

Laptopu monitör ekranına bağlamaya çalışıyorum olmuyor yardım

laptopu monitör hdmi kablosuyla bağlamaya çalışıyorum ama olmuyor kablo bozuk değil önceden bağlayabiliyordum ama şimdi olmuyor monitöre ekran gelmiyor ne yapabilirim? 1696000854 yardım edebilecek yokmu
  8. O

Pc normal modda açılmıyor

pc ışıklar falan yanıyor fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor güvenli modda başlattığımda açıldı ama normal modda başlatınca açılmıyor 1690562269 yardım edebilecek yokmu ??
Top Bottom