Arama sonuçları: *

1. Ordulu

Kasa fanının RGB aydinlatmasi açmam için gerekli olan bağlanti nedir?

Peki deneyeceğim teşekkür ederim.
  2. Ordulu

Belkide reset swtich tuşuna bağlı olmadigin için yanmiyordur bence çünkü reset switch tuşu ile renk ayarı yapılabiliyor.
  3. Ordulu

Bende sadece fan bağlanti molexleri var. 1692283072 Beyaz molexin tam adını öğrenip almam gerek.
  4. Ordulu

Kasam RANKER VIRGO bu ekran görüntüsü de kasanın rgb aydınlatma açma videosundaki bağlantılar. Benim kasamda beyaz olan baglanti yok. Bu bağlantının ne olduğunu bilmiyorum.
  5. Ordulu

STEAM HESABIM ÇALINDI

Buna ne sebeb oldu ?
  6. Ordulu

İnternet Hızım İyi mi?

dowlandın uploaddan daha fazla bana bi garip geldi
  7. Ordulu

Hp Laptop İşlemci Hızı Problemi

Benimde aynı işlemciye sahip laptopum vardı ayn oyle oluyodu yani normal diyelim ona
  8. Ordulu

Bilgisayarımın kaç saat çalıştığı sıfırlanmıyor

bende 2 saat--her yeniden başlattıgımda sıfırlıyo amapcyi kapatıp acınca sıfırlamıyo
  9. Ordulu

yok bi zarar olmuyo ben 3 günü gördüm
  10. Ordulu

yeniden başlat ve bak
  11. Ordulu

Ekrana google vs goruntu vermiyor

Hocam bune simdi
  12. Ordulu

Ekrana google vs goruntu vermiyor

Tikliyorum cuubkta gözüküyo ama ekrana vermiyo aynı şey başka uygulamalara da oluyor. Pc yi dah bugün pc ci kurdu 1599141900 Lütfen yardım edin
  13. Ordulu

Ucuza Windows Satın almak

Eyw hocam saolasin
  14. Ordulu

Ucuza Windows Satın almak

Ornek Site verirmisiniz hocam
  15. Ordulu

Sistemimde Darboğaz mı Oluyor?

Normal.
  16. Ordulu

Sistem Darboğazı

Arkadaşlar sistem R3 1200af gtx1650s (İşlemciyi kullanırsam en fazla 1 yıl kullanıcam sonra 3500x e geçicem) darboğaz olur mu acaba?
  17. Ordulu

R3 1200 ve gtx1650süper Darboğaz

arkadaşlar bu parçaların test videolarını izliyorum dar boğaz oluyor acaba sebebi nedir ?? 1593286058 bide ben bunun 1200af modelinde darboğaz göremedim acaba ondada olur mu?
  18. Ordulu

Benim bir laptopum var Şarjda değilken çok ısındığında kasıyo ama şarjda iken her 5 dakka da bir kasıyor

Ben oyun oynarken laptopum arada kasıyor. Şarjda değilken çok ısındığında kasıyor. Bide şarjda iken her 5-10 dakkada bir kasıyor. Laptop Özellikleri İntel İ5 8.NESİL 1.60-1.80 Ekran kartı AMD rodeon R5 330M 8gb ram
Top Bottom