Arama sonuçları: *

1. Orkunerdemu

Bilgisayar kendi kendine siyah ekran alıyor ve resetleniyor

furmark testi yapıyorum 2. dakikada resetleniyor tıpkı oyundaki gibi. resetlenip tekrar açılınca tekrar sokuyorum 1 saat de olsa sıkıntı çıkmıyor. derece 80 i geçmiyor ekran kartında. işlemci voltaj ve frekansını nasıl sabitlerim nasıl yaparım hiçbir fikrim yok. önceden işlemcinin pinleri...
  2. Orkunerdemu

her şey güncel. anakartından ekranına kadar full güncel su anda.
  3. Orkunerdemu

lan bırakın şimdi onu bana çözüm lazım ajfopıafsdjkoads bileklerimi kesicem sinirden
  4. Orkunerdemu

kanka rtx 2060 yazıyor. amd olduğu kanaatine nasıl vardın :D başına da msi yazmışım aaah ah :D
  5. Orkunerdemu

Arkadaşlar selam. 3 4 kere tamire verdim. düzeliyor ama 2 ay sonra yine aynı durum yaşanıyor. Genellikle oyun oynarken vesaire yaşıyorum. Ekran donuyor bir müddet sonra siyah ekran oluyor. 2 3 dakika sonra da bilgisayar kendini resetliyor. resetlenip tekrar açıldıktan sonra ilginçtir ki aynı...
  6. Orkunerdemu

BİLGİSAYAR AĞIR OYUNLARDA EKRAN VE SES GİDİYOR

Hunt showdown, cod warzone gibi oyunlar oynarken aniden oyun donuyor sesler takılmaya başlıyor ve ekran kararıyor. Sonunda da siyah ekran ile karşılaşıyorum ve ses gelmiyor. Kasa çalışmaya devam ediyor bu esnada. Düğmesine basarak kapatıp tekrar açıyorum bilgisayarı. Aynı sorun devam ediyor...
Top Bottom