Arama sonuçları: *

1. O

Yeni ekran kartı sonrası sistem açılmıyor

Eğer psu kısa devre yaptırıp fanlar ilk başta döner gibi olup sonra duruyorsa evet malasef üzgünüm psu sıkıntılı
  2. O

Kardeşim psu arızalı elinde imkan varsa başka bir psu ile dene sistemin açılacak mı ?
  3. O

Psu bu şekilde bir denermisin çalışacak mı ? psu kablolarının hepsini çıkart denemeden önce
  4. O

Öncellikle doğru yere kabloların takılı olduğuna emin olun daha sonrasında anakart ön panel bağlantılarının doğru yere takılı olduğuna emin olun
  5. O

Güç düğmesine bastınız an herhangi bir fan dönüyor mu ?
  6. O

Bilgisayar Aniden Dondu Kendi kendine yeniden başladı

Korkmayın korkacak bir şey yok elektrik dalgalanmasından dahi yapabilir kafaya takman sorunun devam etmemesi halinde
  7. O

Windows 10 Son Sürüm Kullanmayın!

Güncelleme ile güç ayarlarında sorun olduğu doğru
  8. O

Oyunda Anı fps düşüşleri

Ekran kartın çok ısındığı için aniden hızını azaltmış olabilir işlemçi içindi geçerli kısa bir video hazırlayıp sıcaklık fps ve gpu CPU kullanım değerlerini gösteren bir uygulama ile video çekip
  9. O

Format atarken klavye ve fare çalışmıyor

Klavye maus USB takılı ?
  10. O

Bilgisayar kullanımı esnasında elektrik gitti

Olay olarak söylüyorum zaten bu olayda psu kalitesini ne denli önemli olduğunu belirtiyorum kardeşim zaten 😃
  11. O

Dikkat edin yazdıklarıma kalitesi diyorum verimliliği demiyorum ayrıca birçok kez test ettim psuleri siz daha önce psu test ettiniz mi ?
  12. O

Bu yüzden aynı güç kaynağını farklı fiyatlara alıyoruz zaten farklı markalardan
  13. O

Psu kalitesi tam olarak bu olayda cıkıyor
  14. O

Kasadan Gelen Kulak Çınlaması Sesi

Elektrik aksamına ve topraklaya dikkat edin
  15. O

power supply değiştirdim ama pc açılmadı

İşlemçi ve ekran kartını çıkartıp tekrar takar mısınız ?
  16. O

Bilgisayarımınin fanlari 1 sn calisip duruyor.

Farklı bir psu ile deneyin sorun devam edecek mi ?
  17. O

Windows 10 Mavi Ekran Sorunu

Kardeşim konunun ayrı bir takipçisi olacam eğer sorunu bu anlattıklarımla çözersen tekrardan dönüş yapmanı beklicem
  18. O

̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

Hayır tabikide yok ama öyle bir madde koyup satılıyorlarsa almayın serbest ticaret düzenlemesi diye bir şey var ama kullanıcıya belirtmek zorundalar eğer öyle diyip satıyolarsa hak aramayazsınız
  19. O

PC aniden kapanma sebebini bulma

Öncellikle bios acın ve ordanki ayarları default yapın daha sonra sistem üzerinden güç seçeneklerinden performans moda alın
  20. O

Windows 10 Mavi Ekran Sorunu

Öyle bir yargıya sallayarak ulaşmıyorum aynı sorunu defalarca yaşamış biri olarak izlemesi gereken yolu gösteriyorum çökmüş bir sistemi önce sistem olarak düzeltmesi gerektini sonra donanımsal bir hata olup olmadığını kontrol etmesini gerektini söylüyorum !. 1606377364 Çökmüş bir sistemin...
Top Bottom