Arama sonuçları: *

1. O

Arc B580 12gb ve ryzen 7 9800x3d

İşlemcin dünyanın en iyi oyun işlemcisi ama ekran kartının gücü kadar çalışabiliyor. İstediğin performans için ekran kartı alman lazım
  2. O

1 Aylık laptopta mavi ekran sorunu

Minidump dosyasında hataya sebep olan sürücü "rtwlane.sys". Bu sürücü Realtek PCIe GBE Family Controller ağ kartı sürücüsü ile ilişkili. Mavi ekran hatanızın olası nedenleri: Eski veya uyumsuz ağ kartı sürücüsü: Sürücünüz güncel olmayabilir veya kullandığınız Windows sürümüyle uyumlu...
  3. O

Asus rog strix g16 rtx 4060 oyunlarda minimum fps 6-7 oluyor yardım?

rog serisinde ultimate gpu benzeri bir ayar vardı onun bu soruna neden olduğunu görmüştüm bir yerde. ona benzer bir ayar varsa laptopta onu kapatıp dener misin
  4. O

Cs2 Kasma Problemi Yardım

packet loss var internetinden dolayı kasıyor
  5. O

Temuya hiç kaydolmamış 3 kişi bana destek verebilirmi

hocam o neredeyse olmuyor bir zaman sonra kuruş kuruş düşmeye başlıyor
  6. O

Windows hatalı güncelleme yapmaya çalışıyor.

arkadaşlar windows 11 24h2 versiyonunu kullanmaktayım. bugün kontrol etmek için güncelleştirmeleri denetle kısmına girdiğimde Intel Corporation - Display - 31.0.101.5382 güncellemesinin olduğunu ama bunu indiremediğini farkettim. biraz araştırdığımda bu güncelleştirmenin aslında intel core ultra...
  7. O

Sistemim iyi fakat düşük fps sorunu

r5 9600x te olabilir ama belirttiğiniz bütçenin tavan fiyatına yakın olacaktır
  8. O

bütçeniz nedir
  9. O

r5 8400f nin 16mb lık önbelleği buradaki sorun valorant için çok kötü bir işlemci seçmişsiniz ne yazıkki
  10. O

Çözüldü✓ Gameinput kaynaklı olduğunu düşündüğüm oyun donmaları

Çözüm basit. MS'in bu sorunu çözmesini beklemeye gerek yok. Her iki Gaminput hizmetine de çift tıklayın ve konumlarına bakın ("yürütülebilir dosyanın yolu" denir). Birinin C:\Program Files (x86)\ klasörünüzde, diğerinin ise C:\Windows\System32 klasörünüzde bulunduğunu göreceksiniz. Tercih...
  11. O

Laptop kısa devre yaptı ama çözüm yok

hangi laptop eğer üst düzey bir laptopsa sıvı metal yüzünden oluyordur belki, birde yaptınızmı bilmiyorum ama bilgisayarınıza takılı herşeyi çıkartıp tekrar açmayı denermisiniz 1733093543 birde bataryayı çıkartıp direkt gücü anakarta aktarmasını deneyebilirsiniz
  12. O

Çözüldü✓ Win 11 Ses her kademede en yüksek çıkıyor!

1. "Windows + R" tuşlarına basın, mmsys.cpl yazın ve Enter tuşuna basın; 2. "Oynatma" sekmesinde, kullanılmakta olan çıktı cihazını seçin ve "Özellikler" e tıklayın; 3. "Geliştirmeler" sekmesini seçin; 4. Tüm geliştirmeleri devre dışı bırakın, Tamam'ı tıklayın ve sorunu çözüp çözmediğine bakın.
  13. O

Laptop Sıcaklık Değerleri Normal mi

boşta sıcaklıklar değişken olabilir boşta görünürken arkada işlem yapıyor olabilir asıl önemli olan yükteki sıcaklıklar
  14. O

Moster bilgisayar bip sorunu ( 35 kere)

35 bip sesini hiç duymamıştım ganantisi varsa servise yolla bence 1731845530 1 Uzun bip = Bellek tazelemesinde hata 1 Uzun 1 Kısa bip = Anakart veya Bios arızası 1 Uzun 2 Kısa bip = Ekran Kartı arızası (DIP switch) 1 Uzun 3 Kısa bip = Ekran Kartı arızası 2 Uzun 1 Kısa bip = Ekran Kartı arızası...
  15. O

RYZEN 5 5600G ile GTX 1070 (ONBOARD EKRAN KARTI ) DARBOĞAZ

parantez içinde ne demek istediniz hiç anlamadım ama zaten onboard ekran kartının bir girişi olmaz işlemciye entegre şekilde çalışır.Darboğaz olmaz. birde darboğaz olursa performansı artırmak için ekran kartını değil işlemciyi yükseltmeniz gerekir.
  16. O

R9 380 4GB ve Phenom II X4 965 darboğaz yapar mı?

belki çok az yapabilir ama üzmez kullanılabilir
  17. O

Pc idareten ekran kartı önerisi

ikinci el 5000tl civarlarına 3050 alabilirsiniz hatta pazarlıkla 4.5 seviyesine bile bulunabilir
  18. O

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı görüntü vermiyor

ramları çıkarıp takıp deneyin eğer olmazsa bios pilini çıakrtıp 10dk kadar bekleyip geri takın çözülebilir
  19. O

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı görüntü vermiyor

hdmı kablosunu anakarta takmış olabilir misiniz?
Top Bottom