Arama sonuçları: *

1. Parzival97

Mavi Ekran Pc sürekli mavi ekran verip yeniden başlıyor.

Tamam hocam sildim şuan tekrar, sonunda kullanabiliyorum bilgisayarı. Üç gündür denemediğim şey kalmamıştı, teşekkür ederim tekrardan. 1730140954 Sitesinden kontrol edeyim, varsa eğer denerim onu da.
  2. Parzival97

Teşekkürler hocam, programı kaldırdım sorun düzeldi. Fakat Microsoft Store üzerinden yeniden yükleme yaptığımda açılır açılmaz mavi ekran aldım yine. Sorun nedir tam olarak çözemedim, bir öneriniz var mı?
  3. Parzival97

https://drive.google.com/file/d/12l_NH9DdxdbWZxrYZcHRrgqm3VpMewVd/view?usp=sharing Sorun bugün yine başladı. Oluşan Minidump dosyalarını ekledim. @qwerty1029384756
  4. Parzival97

Bu hatayı da sürekli alıyorum sebebini çözemedim. Geri yüklemeden sonra sistem reset atmayınca kayıt defterinden yetkilendirme yaptım sonra hemen mavi ekran vermeye başladı. 1730047000 Estağfurullah. Geri yükleme yaptım şuanlık sıkıntı çıkarmadı, yani bu hatalar geri yükleme işleminden sonra...
  5. Parzival97

@qwerty1029384756 Hocam minidump klasörü boştu o sebeple hata kodlarını ve içeriklerini paylaşıyorum. Geri yükleme işlemi yapmıştım o yüzden boş muhtemelen ama problemler bunlar.
  6. Parzival97

Minidump klasörüne kaydedildiğinden pek emin değilim ama Kontrol edeyim tekrar eve geçince, varsa eğer paylaşırım.
  7. Parzival97

Merhabalar. Bilgisayarı çalıştırdığımda "GameInput Service hizmeti beklenmeyen bir şekilde sonlandırıldı." hatası sebebiyle sistem mavi ekran verip yeniden başlıyor ve bir döngü halinde devam ediyor. Bu sebeple bilgisayarımı 2 dakidan fazla bir sürede kullanamıyorum, hemen hata verip yeniden...
  8. Parzival97

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Verip Yeniden Başlama Sorunu

Geriyükleme sonucunda pc de mavi ekran hatası olmadı 30 dakikalık bir süreçte. Fakat olay görüntüleyicisinde GameInput hatası almaya devam ediyorum ve Google açılmıyor sebebi ise Google uptada servisinin etkinleştirilememesi. Format kesin çözüm biliyorum fakat bunu yapacak zamanım neredeyse...
  9. Parzival97

Baya bir şey denedim değişen pek bir şey olmadı, geri yükleme yapıyorum şuan en son 23.10.2024 te windows güncellemesi kaynaklı bir geri yükleme noktası oluşturulmuş onu deniyorum. 1729897534 Aslında hiç bir problem yoktu, aylar sonra tekrar valorant açayım dedim güncellemesini yaptı 15 dk...
  10. Parzival97

Deneyeceğim şimdi. Olay görüntüleyicisi uyarılarla doldu. Google servisinden tut RyzenmasterV1 e kadar. 1729894803 Kaldırmayı denedim, yine mavi ekran verdi. En son güncelleme görünmüyor tekrar kontrol ettiğimde bugünün tarihi ile bir güncelleme var fakat yine mavi ekran devam ediyor. En son...
  11. Parzival97

Merhabalar. Devamlı olarak kullandığım bilgisayarım 1 saat kadar önce tekrar açıp bir kaç dakika bekledikten sonra yeniden başladı, güncelleme vs. sandım oyun açmaya çalışırken yine yeniden başladı. Olay görüntüleyicisinden bakmaya çalıştım, tabii bu süreçte sürekli yeniden başlamaya devam...
  12. Parzival97

Windows 11 sistem birden donuyor ve tepki vermiyor.

Merhabalar. Sistemi uzun zamandır Windows 10 işletim sistemi kullanıyordum yaklaşık 3 ay önce Windows 11 kurdum. 3 aydır bir problem yaşamadım. Fakat son zamanlarda sistem boşta veya oyun oynarken birden donuyor ve klavyedeki tuş kombinasyonlarına hiçbir tepki vermiyor. Sadece mouse imleci...
  13. Parzival97

Mavi Ekran Minidump dosyalarını inceler misiniz ?

Tamamdır hocam, sağolun, epey uğraştırdım sizi.
  14. Parzival97

@Altotziki Hocam isteğe bağlı Windows güncellemesi yaptım ve kulaklıkla ilgili bir ses sorunundan dolayı eski kullandığım Corsair yazılımını değil en güncel yazılımı kurmayı denedim, gece yine kapanmış sistem. https://drive.google.com/file/d/1rhvGRn6XOUUQ2u15kbg3EGLQDjsR7ACr/view?usp=sharing...
  15. Parzival97

Kaldırdım hocam yazılımı, düzelir umarım. Teşekkürler.
  16. Parzival97

İkisi de Corsair yazılımından mı kaynaklı hocam ?
  17. Parzival97

@Altotziki hocam yine 2 farklı minidump dosyası ile karşınızdayım. Ne yapsak düzelmeyecek sanırım. https://drive.google.com/file/d/1jmxrtcdW-84u1yKr01AN1ZWpWcy9oWlo/view?usp=sharing
  18. Parzival97

Deneyelim hocam, teşekkürler.
  19. Parzival97

@Altotziki Hocam tekrardan rahatsız ediyorum, tahmin edebileceğiniz üzere yeniden hata aldım. Sanırım ses sürücüsü veya donanımı ile alakalı. O İnceleyebilir misiniz rica etsem. https://drive.google.com/file/d/1_uw35DWuBjenCDf_DC9Cp6LQFUWzR9AW/view?usp=sharing
  20. Parzival97

Teşekkür ederim hocam :)
Top Bottom