Arama sonuçları: *

1. Phoenixxx

9060XT FPS DROP YİYORUM YARDIM

ddu ile ekran kartı driverini silip baştan kurmayı denediniz mi, Drop eğer daha önce yoksa bu ekran kartını aldıktan sonra olduysa driver daha önce de varsa ssd sağlığına bakın
  2. Phoenixxx

MSI Monitör Skandalı: Taşıma Hasarı Bahane, Müşteri Mağdur!

Ben her zaman söylüyorum biostar diye anakartı almıyor asus a fazla vererek koşuyor. Ekran kartı inno alsa mesela olmaz illa bir üst modele geçecek kadar daha fazla para verip msı alacak. Sırf arkadaşı sorduğunda msı bilmem ne diyebilmek için. Bakın arkadaşlar Türkiye herşeyin en pahalısının...
  3. Phoenixxx

Bilgisayardan mining yapılıyo formatlarsam gidermi

Evet düğme pil diye de geçer tüm bios ayarları sıfırlanır.
  4. Phoenixxx

Bilgisayardan mining yapılıyo formatlarsam gidermi

En baştan başlayın, bios pilini söküp 5-10 dk bekleyin
  5. Phoenixxx

Mouse / Klavye Donma

Alıcıları farklı ise öncelikle mouse ve klavye alıcılarını birbirinden uzak portlara takın monitörünüzde usb girişi varsa birini oraya takın. İkinci olarak modemin wifi kanalını değiştirin. Modem 2,4ghz ise varsa 5ghz da kullanın yada birini kapatın. Test amaçlı wifiyi komple modemden kapatın...
  6. Phoenixxx

YouTube Açılmıyor Sorununu Giderme

whatsapp telegram youtube facebook instagram aklıma gelmeyen başka uygulama daha var mı bilmiyorum. Hepsi kapalı. Zaten bu sisteme sesini çıkartabilecek güçte yok. Beter olun.
  7. Phoenixxx

Bilgisayarda Gelen Robot Sesler Neyden Kaynaklı

Modemin sinyal kanalını değiştirmeyi deneyin. Ayrıca 2,4 ghz kullanan her şeyi mümkün olduğunca mesela mouse sadece kablolu kullanın test sırasında, 2,4 ghz alıcılarını çıkartın. Tek tek deneyerek sorunu bulursunuz. Modemin yerini mümkünse değiştirin,
  8. Phoenixxx

R5 7500F ve 4060 Ti sistemde donma sorunu

En zahmetsiz işlemlerden priz testi deneyin bakalım ne olacak
  9. Phoenixxx

R5 7500F ve 4060 Ti sistemde donma sorunu

Başka prizde deneyin, üçlü vs varsa direk prize takıp deneyin, başka odadaki prizde deneyin bu ihtimalide eleyelim.
  10. Phoenixxx

Bilgisayar yeniden başladıktan sonra ssd'yi görmüyor.

Oyun çalışmayan ssd miydi.
  11. Phoenixxx

Sistem gecikmesi sorunu

Mesajım parketsin şuraya böyle bir şey olduğunu bilmiyordum akşam bende deneyeceğim
  12. Phoenixxx

Çözüldü✓ Windows kurulurken mavi ekran hataları

Sokak arası tamircilere sakın götürme boşa vakit kaybı. ModArt pc ailesi facebook grubuna gir sorunu anlat işi bilen güvenilir bir tamirci çıkar hem başka fikirler de çıkar. Hemde tamiri mümkün ise biri yaparım der
  13. Phoenixxx

Daha deneyimli arkadaşlar muhakkak vardır. Ben tahminimi söyledim. Ssd değişmissiniz eliyorum. Ram leri tek tek deneyin. Bios güncelleme yaparsınız en fazla tabi hata filan vermezse Bana göre anakart problemli. 4 yıl geçmiş uğraşmayın ve artık kendinizi psikolojik olarakta yormayın...
  14. Phoenixxx

Klavye ve flash belleği algılamıyordu demişsiniz. Anakartınız nedir. Büyük ihtimalle problem burda
  15. Phoenixxx

drivepack pişmanlığı

Windows update gereken herşeyi güncelliyor. Siz sadece ekran kartı driver güncelleyeceksiniz.
  16. Phoenixxx

BİOS güncellemesi sonrası bilgisayar açılmıyor

Restart tan sonra kendisi açılana kadar bekleseydiniz belki yükleme işlemi tam bitmemişti. Doğru bios attığınıza eminmisiniz. Bios pilini çıkartıp beklemeyi denediniz mi
  17. Phoenixxx

Bilgisayarım param parça oldu

Derslerin iyi okul birincisi ve 2 saat için babanız bu işi yaptı. Bir yerde bir sıkıntı var
  18. Phoenixxx

Hwid ban- anakart ilişkisi

Evet çözebilir bunun için denemekten zarar gelmez
  19. Phoenixxx

Hwid ban- anakart ilişkisi

çeşitli programlar anakartın kimliğini değiştiriyorlar belki kurtulursunuz.
  20. Phoenixxx

Yeni sistemim yılan hikayesi yardım please

Sistem resmen dandik psu amd birleşimi olmuş. Yakında güvenilir bir pc tamircisi yokmu ekran kartı psu Ram sırasıyla bir test etseniz
Geri