Arama sonuçları: *

1. R

DDR2 Anakarta Rtx 3060 Takılır mı ?

Çalıştırabilirsiniz. Ancak ekran kartı slotu eski olduğu için beklediğiniz kadar performanslı olmayabilir.
  2. R

2 fps after burner çözüm?

Afterburner ayarlarını sıfırla. Bende de olmuştu sıfırlamıştım düzelmişti. Sonra tekrar oldu silip tekrar yükledim daha bir şey olmadı.
  3. R

darboğaz nedir nasıl olur?

Pubg de %40 darboğaz normal değildir. Düzgün bir sistemde bu kadar olmaması gerekir. 1629562641 Darboğaz işlemciden dolayı ekran kartının tam kullanılmaması olayıdır. Ve kullanılmıyor fps önemli değil. 1629562690 Yani önemli fakat bu kadar fazla darboğaz oranında değil.
  4. R

Warzone a dikkatli bakmanı öneririm. Kendi attığın videoda. Abdullah abinin videosu:
  5. R

Ben belli bir oran vermedim. 3600 le bile oluyorken 2600 ile daha çok olur dedim.
  6. R

Kesinlikle yetmiyor... Abdullah abinin videolarına bakabilirsin. 1629561729
  7. R

Bence ucu ucuna bile beslemez hocam 3600 bile darboğaz yapıyor 2600 e imkan vermiyorum. Bunun yerine RTX 2060 ve R5 3600 alınmasını öneririm.
  8. R

1080P de çok fazla olur hocam R5 3600 ile bile darboğaz oluyor.
  9. R

Oyunlarda FPS Olması Gerekenden Düşük?

1080P ultra kenar yumuşatmalar vs. açık ayarlarda mı oynuyorsunuz?
  10. R

Oyunlarda FPS Olması Gerekenden Düşük?

Hangi oyunlarda 90-120FPS alıyorsunuz AAA oyunlarda ise gayet iyi ve normal bir değer. Ancak Valorant, CSGO gibi oyunlarda ise sıkıntı var.
  11. R

Oyunlarda anlık fps düşüşü lol valorant

Windows un içine virüs gibi bir şey girmiş olabilir hocam o zaman.
  12. R

Bilgisayar Saatim 9 Saniye Geri Kalıyor

Dostum 9 saniyeye de takılmazsın ya bir şey olmaz.
  13. R

4650G sistem Valorant düşük FPS sorunu

Virüs taraması yapın hocam virüs vardır belki.
  14. R

Bilgisayar Acilmiyor

Eğer hdd veya ssd yi görmüyor ise söküp takabilirsiniz veya başka pc varsa etrafınızda ona takıp biçimlendirip sonra Windows kurabilirsiniz.
  15. R

ALT TAB YAPINCA EKRAN GİDİYOR

Katılıyorum oyunu aç direk kapat işin bitince.
  16. R

Oyunda iken Ekran gitme sorunu

PSU nuz nedir gücünün yeterli olduğuna emin misiniz? Markasından ve 80+ sertifikasının gerçek olduğundan emin misiniz?
  17. R

Termal macun değiştirmek fps artırımı

eğer sıcaklıktan memnun değilseniz değiştirebilirsiniz termal macunu fakat fazla fps beklemeyin
  18. R

işlemciniz gayet serin çalışıyor boşta 56 derece biraz fazla fakat oyun için 60-65 derece gayet normal. 1627466993 kasmalar hdd veya ssd nin eskimesinden kaynaklı olabilir belkide ekran kartı sıkıntılıdır.
  19. R

işlemci sıcaklığı düşeceği için 2-3 fps oynayacaktır fakat işlemciniz kendisini yavaşlatacak kadar ısınmıyor ise çok bir fps artışı beklemeyin.
Top Bottom