Arama sonuçları: *

1. Rality

Bilgisayar fanı açıldıktan sonra açılıp kapanıyor

Merhaba arkadaşlar bu sorun bayağıdır var ama beni normalde rahatsız etmez fakat şimdi çok olmaya başladı. Bilgisayarı başlattıktan sonra 2-3 dakika 5 saniyede bir fanlar açılıp kapanıyor bilgisayar kapanmıyor fakat bu neden olabilir? Video linki:
  2. Rality

PC Boştayken cızırtı sesi geliyor

Çözümü yok sanırım neyse alışacağım 1734454456 Şurdaki gibi ses geliyor ama o kadar yüksek değil
  3. Rality

Psudan gelmediğine eminim ama ekran kartında da yoktu kasa değişesiye kadar.
  4. Rality

Merhaba normalde yaklaşık 4 gün önce yeni kasa ve yeni ssd aldım ve anakart montajını kendim kurulum yaptım ve her şey çalışıyor. Fakat ortam sessizleştiğinde kasadan cızırtı sesi geldiğini farkettim sorunu çözemedim videosunu atıyorum nasıl düzeltebilirim? (M2 SSD ve ekran kartının oralardan...
  5. Rality

RX 6600 XT gereksiz FPS Drop

Gecikme önlemeyi açıcam başka ne açayım?
  6. Rality

hocam bu arada full mu kurdunuz yoksa minimal mı
  7. Rality

teşekkür ederim kuruyorum.
  8. Rality

Böyle bir şey diyor
  9. Rality

yok o anlamda sormadım sizce sitedekii son sürümü mü indireyim yoksa sizin indirdiğinizi mi indireyim? sorunu varmı?
  10. Rality

sizce o mu yoksa bu mu?
  11. Rality

o sürüm sitede gözükmüyor nerden indirdiniz link atabilirmisiniz?
  12. Rality

ısınma problemi yok bu arada adrenalin mi kullanıyorsunuz? ayarlarını atabilirmisiniz? smart acces memory aktif mi? resize bar
  13. Rality

i3-12100F işlemcim var ve darboğaz yok yeni bios güncelledim ama arasıra fps drop giriyor örnek pubg,ea fc 1724338222 Driver güncel Adrenalineden Pro editiona geçtim biraz azaldı gibi ama ne gibi öneri verebilrsiniz resize gibi bir ayar var ondan olabilir mi?
  14. Rality

RX6600XT için driver ve ayar önerisi

hangisi stabil bilmiyorum ki
  15. Rality

nasıl indiricem siteden falan mı?
  16. Rality

1 hafta önce RX 6600 XT ekran kartı aldım fakat kurduğumdan beri oyunlarda bazı zamanlarda FPS düşmesi yiyorum neden olabilir? Örnek PUBG de oynarken bir anda oyun takılıyor FiveM, God of War gibi oyunlarda da aynısı var en stabil driver hangisi ve en iyi ayarlar hangisidir? Not : Sadece sıfır...
  17. Rality

Nvidia Anında Yeniden Oynatma Siyah Bar Sorunu

Valorant 4:3 1440x1080 oynuyorum kliplerde yanlar siyah oluyor örnek : ayarlarım şu şekilde ;
  18. Rality

Valorantta Fps Drop Yiyorum

oyunda değerler bu oc yapmayı düşündüm siz ne düşünüyorsunuz işlemcim i5-6402 ekran kartı 1050 ti 16 gb ram var 1661439215 bu
  19. Rality

Valorant fps drop yiyorum yardım?

20. Rality

Valorant fps drop yiyorum yardım?

ssd de ztn
Top Bottom